BAŞKAN YARDIMCISI ADA’NIN ACI GÜNÜ

BAŞKAN YARDIMCISI ADA’NIN ACI GÜNÜ
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın dedesi Hacı Halil Yılmaz sağlık sorunları ve ilerleyen yaşı nedeniyle vefat etti.
Hacı Halil Yılmaz uzun zamandır tedavi gördüğü damar tıkanıklığı ve beyin felcine bağlı olarak yaşamını yitirmesi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’nın dedesi olan 84 yaşında 13 çocuklu ve 82 torunlu Hacı Halil Yılmaz İstanbul Esenler’de ikamet ediyordu. Vefat haberin duyan aile yakınları ve Yılmaz’ın tüm dostları Esenler Turgut Reis Camii’ne akın etti. Hacı Halil Yılmaz için Esenler Atışalanı Turgut Reis Camiinde kılınan cenaze namazı ardından Yılmaz’ın naşı dualarla Giresun’a uğurlandı. Yılmaz’ın cenazesi Giresun Tirebolu Danışman Köyüne götürülerek doğduğu ve büyüdüğü köyün mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreninde Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada’yı, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal başta olmak üzere, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, başkan danışmanları, birim müdürleri, dernek başkanları ve çok sayıda yakını yalnız bırakmadı.

Başkan Yardımcısı Ada, böyle acılı bir günde kendisini yalnız bırakmayarak acısını paylaşan çalışma arkadaşlarına ve tüm yakınlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.