Başsavcı'dan Erol’a ziyaret

Başsavcı'dan Erol’a ziyaret
Büyükçekmece'ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’a ziyarette bulundu. Başkan Erol’un ziyaretinden sonra dün iadeyi ziyarette bulunan Hatipoğlu, İstanbul'da gitmediğim bir Büyükçekmece vardı
Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Büyükçekmece’ye yeni atanan Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarette ilçe ve ilçede yapılan tarım ile ilgili bilgi alan Başsavcı Hatipoğlu, 'Bende bir çiftçi çocuğuyum bu ziraat odalarına çok aidat ödedim üniversiteyi bitirene kadar çiftçilik işi yaptım.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde babam ziraat ile uğraştığı için sizlerin ektiklerinden bende çok ektim. Benim çocukluğumda 1969 yıllarında harman döverle dövülürdü ama şimdi teknoloji gelişti artık biçerdöverler var' dedi. 20 Temmuz itibari ile adli tatil olacağını belirten Başsavcı Hatipoğlu, '1 Eylül'den sonra hep beraber Büyükçekmece ye hizmet etmeye başlayacağız' dedi.

Arazilerimizin yüzde 90’ı imar görmüş!

Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, ise Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek kendisine teşekkür etti. İlçede yapılan tarım ile ilgili ve oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren başkan Erol, Çiftçiye yapılan destekten pay alamadıklarını belirterek 'bizim arazilerimizin yüzde 90’ı imar görmüş durumda tarla değil arsa statüsünde olduğu için de destek alamıyoruz' dedi.

Ziraat odasına yeni yer arayışlarının sürdürdüklerini belirten Erol, 'Konuyu belediye başkanımıza da ilettik oda 'tamam' dedi. Gelişmeleri bekliyoruz' ifadelerini kullandı. Samimi ve sıcak bir sohbet içerisinde gerçekleşen ziyaret sonrasında başkan Erol, Başsavcı Hatipoğlu’na ziraat odasının duvar saatini ve çiftçilerin yetiştirdiği ürünleri hediye etti. Ziyarette Büyükçekmece ziraat odası yöneticilerinin yanı sıra Büyükçekmece Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahir Ereke de bulundu. Ziyaret sonunda oda başkanları Erol ve Ereke, Başsavcı Hatipoğlu’nu aracına kadar uğurladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.