“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”
Avcılar Genç İş Adamları Derneği (AGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Dernek Başkanı Mustafa Bozkurt, , “Burda ben olmayacak biz olacağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Avcılar Genç İş Adamları Derneği(AGİD) Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Turan, AGİD Yönetim Kurulu Üyelerine  birlik ve beraberlik  yemeği verdi.  AGİD yönetiminin  tam kadro olarak katıldığı Avcılar Amindos Restoran’taki yemekte  yönetim kurulu üyeleri tanışarak kaynaştılar. 

Yermekte bir konuşma yapan Başkan Mustafa Bozkurt, “Burda  ben  olmayacak biz olacağız, hep birlikte olacağız, güç birliği yapacağız buna hep birlikde calışacağız, sosyal çalışmalarımızla Avcilar’daki gerekli proplemleri  çözmek için el birliğiyle hep birlikte çalışaçağız, benlik duygusu olmayacak. Ben bu derneği kurarken devamlı kalacağım diye de kurmadım her zamam muhalefet istiyorum çünkü muhalefet  başarıyı getirir.” diyerek Yönetim Kurulu Üyelerine bu güzel akşamda yemek veren Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Turan’a AGİD  Yönetim Kurulu  adına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.