Benli kardeş Geyikli Belediyesi'ni ziyaret etti

Benli kardeş Geyikli Belediyesi'ni ziyaret etti
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar ile Kardeş Belediye olan Çanakkale Geyikli Belediyesi'ni ziyaret etti.
15 Kasım Cumartesi günü Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz'ı ziyaret eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, "Geyikli'nin kız kardeşi oldum" dedi.

Yapılan görüşmede, “Kardeş Belediye” projesinin başlatıldığına dikkat çeken Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Avcılar Belediye Başkanımız Dr. Handan Toprak Benli, Geyikli halkıyla buluştu. Bizlerle kardeşlik köprüsünü kuran ve Türkiye'nin en batısına kardeşlik bayrağı diken Başkan Dr. Toprak Benli’ye teşekkür ederim. Sayın Başkanımızın çok güzel projeleri var. Kardeş belediyesi olan Geyikli ile ortak çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de yaptığı konuşmada, "Hem parti örgütü hem de kardeş belediye olarak, her zaman Geyikli Belediyesi’nin yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Göreve gelir gelmez olarak ilk olarak, bizi ziyarete gelen, Anadolumuzun en batısında bulunan Geyikli ile Kardeş Belediye olduk. Yani ilk önce Geyikli’nin kız kardeşi olduğumu ifade etmek isterim. Sayın Başkanım Ercan Yılmaz’a da başarılarının devamını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Avcılar Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz da, "Birlikte çok güzel projeler yapacağız. Kardeşliğin vatandaşlarımıza daha çok katkısı olacağını düşünüyorum" dedi. 

Konuşmaların ardından Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Milletvekilleri Serdar Soydan ve Ali Sarıbaş ile birlikte Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP İl Başkanı Hamza Karagöz'ü ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.