BEYAZ EŞYADA YENİ ADRES ALTUS!

BEYAZ EŞYADA YENİ ADRES ALTUS!
Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Cengiz Aksu ve İşkadını Elif Yılmaz, beyaz eşyada dünyaca ünlü Altus markasını Silivri’ye getirdi. Silivrililerin hizmetine sunulan Altus beyaz eşya mağazası, Marmara bölgesinde Silivri’de bir ilk.

Görkemli bir açılış töreniyle Silivri’de hizmete giren Altus beyaz eşya mağazasının açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karkaş, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ile işletme sahipleri Cengiz Aksu ve Elif Yılmaz birlikte kesti.   

 Beyaz eşya’da kalite deyince akla ilk gelen markalardan olan Arçelik’in yan kuruluşu Altus, ilk bayisini Silivri’de hizmete açtı. Dün görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan Altus mağazasının açılış kokteyline, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kıyıköy BelediyeBaşkanı İsmail Gök, Yenice Belediye Başkanı Mızrap Topaloğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, CHP’li ve AK Parti’li Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Silivri Eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın, Silivri Alevi Kültür Derneği Başkanı Coşkun Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı.  

Işıklar: “Silivri’nin ticari nabzını ayakta tutan esnaflarımıza teşekkür ediyorum”

Altus beyaz eşya mağazasının açılış töreninde mağaza önünde dualar eşliğinde kurban kesildi. Dualar eşliğinde kurban kesiminin ardından İlçe protokolü hep birlikte açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi. Açılış kokteylinde Mağaza ortaklarından Cengiz Aksu ve Elif Yılmaz, hayırlı olsun dileklerini kabul ederek, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise yaptığı konuşmada “Bugünlerde Silivri’mizde hemen hemen her gün bir açılış oluyor. Silivri’nin ticari nabzını ayakta tutan girişimcilerimize, esnaflarımıza cesaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Altus beyaz eşya mağazasının Silivri’mize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yerinizi dar etsin, bol kazançlar nasip” dedi.

 Altus’un ilk bayii Silivri’de 

Arçelik A.Ş Bölge Satış Yöneticisi Ayhan Yavaş ve Altus Yeditepe Dayanıklı Tüketim Malları Bölge Distribütörü Yusuf Kökten’in de katıldığı açılışta, Altus Beyaz Eşya Mağazasının ortakları Cengiz Aksu ve Elif Arda davetlilere mağazayı gezdirdi ve hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Bölge Satış Yöneticisi Ayhan Yavaş, Altus’un  çeşitli mağazalara ürün gönderdiklerini fakat Marmara Bölgesinde ilk satış mağazasının Silivri’de açıldığını söyledi. Yavaş, önümüzdeki günlerde bölgede yeni bayilerinde açılacağının müjdesini verdi.  

Uygun fiyata beyaz eşya Altus’ta  

Silivri Sanatkarlar Caddesi. No/ 10, Boğluca Dersi karşısında hizmete giren Altus Beyaz Eşya Mağazasında,  evini yeni döşeyenler yada beyaz eşyasını yenilemek isteyenler, Altus’un uygun fiyatlarından yararlanabilir.  Altus Beyaz Eşya Mağazasında,  Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Televizyon, Klima, Derin Dondurucu ve akla gelen bütün beyaz eşya çeşitleri ile küçük ev aletlerini açılışa özel uygun fiyatlarla, garanti belgesi ile satışa sunuluyor.

Haber/ Fatma Sarıbıyık  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.