Beylikdüzü radyoculara güldü

Beylikdüzü radyoculara güldü
Beylikdüzü’nde alışılagelmedik kahkaha dolu bir gösteri geride kaldı.
Türkiye’nin en ünlü 4 radyo programcısı Gönül Dostu Şener, Hop Dedik Ayhan, Erkan Koç, Afrikalı Ali; içinde hem müzik hem de stand upın olduğu radyo tadındaki gösterileri ile Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde eğlencenin dozajını yükseltti.
 “Siz Hiç Radyo Dinlediniz mi?” isimli gösteride popüler radyo programcıları Gönül Dostu Şener, Hop Dedik Ayhan, Erkan Koç, Afrikalı Ali seyircilere dinamik, eğlenceli, müzikli ve bol kahkahalı bir sahne sundular. “Bu bir eğlenceli radyo konseridir” diyerek sahneye başlayan ünlü radyocular, programları boyunca kah kendi çıkardıkları albümden şarkılar söylediler kah yapılan taklitlerle seyirciyi güldürdüler.
Söyledikleri Şarkılar Çok Eğlendirdi
Radyo programı ile sahne eğlencesinin ahenkli bir karışımı olan gösteride sevilerek dinlenen radyo programcıları, “Radyoya yıllarımızı verdik. Bu sihirli kutudan yıllarca sizlere seslendik. Ve bir gün biz şarkı okursak ne olur dedik ve bir albüm çıkardık” diye konuşarak söyledikleri Helvacı Helva adlı hareketli parça ile seyirciyi coşturdular. Ayrıca program boyunca seslendirdikleri “Evreşe Yolları Dar, 15 Yaşında da Nafize de Hanım” şarkıları da çok beğenildi.
Taklitler Güldürdü
Gösteride yer alan taklit bölümleri ise seyircileri bol bol güldürdü. Ara ara canlı yayına bağlanan Hıncal Uluç, Bülent Ersoy, Erman Toroğlu, Orhan Gencebay, Fatih Terim taklitleri programı daha bir eğlenceli hale getirdi. Ünlü radyocular seyircilerle farklı bir oyun da oynadılar. Bu kez kendileri dinleyici olan ve seyircilerden radyo programı yapmalarını isteyen Hop Dedik Ayhan, konukların arasına karışarak, onların radyo sunuşlarını dinledi ve gösteri komik anlara sahne oldu.
Gönül Dostu Şener, Hop Dedik Ayhan, Erkan Koç, Afrikalı Ali eğlenceli programlarını “Memleket İsterim” isimli şiiri okuyarak sonlandırdılar ve tüm Beylikdüzü’ne teşekkür ettiler. Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı da sahneye çıkarak, başarılı radyocuları tebrik etti ve kendilerine çiçek takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.