Beylikdüzü’nün kar fotoğrafları sosyal ağlarda

Beylikdüzü’nün kar fotoğrafları sosyal ağlarda
Beylikdüzü’ne ilk karın yağmasıyla birlikte, ilçe bambaşka bir görünüşe büründü. Beylikdüzü’nün en beyaz halini birbirinden güzel çekimlerle belgeleyen vatandaşlar, “@beylikdüzübeltr” adresi üzerinden Facebook ve Twitter gibi sosyal ağları fotoğraf yağmur

İstanbul’da karın çok yoğun şekilde yaşandığı Beylikdüzü’nde vatandaşlar, beyaza bürünen ilçenin en güzel hallerini fotoğraflayarak, Beylikdüzü Belediyesi’nin Twitter ve Facebook hesabında paylaştılar.
Beylikdüzü halkı İstanbul’a aniden yağan kar ile oluşan beyaz örtüyü coşku ile karşıladı. Kış fotoğraflarını Beylikdüzü Belediyesi’nin Twitter ve Facebook adresinden paylaşan ilçe halkı, Beylikdüzü’nü sosyal medya aracılığıyla tüm ülkede tanıttı. Beylikdüzü Belediyesi’nin kar ile ilgili yaptığı çalışmaları da tebrik eden vatandaşlar, gelişmeleri sosyal medyada tüm takipçilerine ilettiler.

Fotoğraf paylaşanları süprizler bekliyor

Twitter, Facebook, Friendfedd gibi sosyal paylaşım sitelerinden “@beylikdüzübeltr” adresi ve #BeylikdüzündeHayatVar” hastagı üzerinden fotoğraf ve görüşlerini paylaşanları ise çeşitli sürprizler bekliyor.Yenidünya düzeninde tanıtım açısından sosyal medyanın gücünün büyük olduğuna değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, kendisinin de özellikle Twitter’ı kapsamlı bir şekilde kullandığını ve vatandaşların bu yolla kendisine iletmek istedikleri konulara rahatlıkla cevap verebildiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.