BİLGİ EVLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

BİLGİ EVLERİ PİKNİKTE BULUŞTU
Küçükçekmece Belediyesine bağlı olarak hizmet veren Bilgi Evleri düzenlediği gezi ve pikniklerle öğrencilere ve ailelerine eğlenceli bir yaz tatili sunmaya devam ediyor.

 Yorucu geçen eğitim öğretim yılının ardından düzenlenen etkinliklere bilgi evi öğrencileri yoğun ilgi gösteriyor. Söğütlüçeşme, Halkalı, İnönü, Taşkent, Sefaköy, Cennet, Fatih Bilgi Evlerinde eğitim gören üyeler ve aileleri Şamlar Kent Ormanı’nda düzenlenen piknikte buluştu. Toplamda 800 kişinin eğlenceli bir gün geçirdiği pikniğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da katıldı.

EĞLENDİLER, STRES ATTILAR

Piknikte, Başkan Yeniay öğrenciler ve aileleriyle sohbet ederek, onların bu eğlence dolu gününe ortak oldu. Yeniay, “ Çocukların eğitimi ve geleceğini önemsiyoruz. Bu yüzden eğlenceli bilginin adresi Bilgi Evlerimizi de önemsiyoruz. Bilgi evlerimizde, uzman eğitmenler ve öğretmenler nezaretinde, çocuklarımız hem öğreniyor, hem de eğleniyor.  İkitelli, Kanarya ve Atatürk Mahallesi’ nde yapılacak yeni Bilgi Evleriyle öğrenci sayımızı 60 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Bilgi Evleri çocukların hem eğitimine hem de sosyal hayatına büyük katkılar sağlamaya devam edecek.” diye konuştu.

Balon patlatmaca, sandalye kapma, yumurta taşıma yarışmalarının yapıldığı piknikte, öğrenciler hem marifetlerini sergiledi hem de aileleriyle eğlenceli vakit geçirerek stres attı. Gün boyunca Küçükçekmece Belediyesi tarafından görevlendirilen sağlık ekibi de piknikte hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.