Birlik beraberlik olmazsa olmaz

Birlik beraberlik olmazsa olmaz
Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Derneği, 5'inci Olağan Genel Kongresini, Gürpınar'daki dernek binasında gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede dernek başkanlığına Tarık Küçük seçildi. Çiçeği burnunda başkan Küçük, “Birlik ve beraberlik olma

Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Derneği, geçtiğimiz Pazar günü Gürpınar'daki dernek binasında yeni başkanını seçti. Trakyalı ve Rumelili birçok vatandaşın katıldığı kongrede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Dernek üyelerinin oylarının çoğunluğunu alan Başkan Tarık Küçük, eski yönetime ve eski başkana da teşekkür ederek kendilerinin göreve getirilmesine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. “Birlik ve beraberlik olmazsa olmazdır” diyen Başkan Küçük, hep birlikte ve özverili bir şekilde çalışarak güzel işlere imza atacaklarına vurgu yaptı. Trakya ve Rumelileri en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Küçük, kendilerine verilen desteği boşa çıkarmayacakalarının sözünü verdi. 

Yeni yönetimdeki isimler şöyle; 
Gürpınar Trakyalılar ve Rumeliler Derneği'nin 5'inci Olağan Genel Kongresi'nde Tarık Küçük başkanlığa seçilirken beraberindeki yönetim de belirlendi. Küçük'ün başkanlığını yapacağı yeni yönetimdeki isimlerse; İlyas Yılmaz, Zekai Bıyıklı, Malik Erbil, Selen Fidancı, Nuray Poyrazcunker, Nejat Sangır, Mithat Karaduman, Ahmet Peker, Önder Göçer, Levent Keskin, Seçkin Bozdoğan, Burak Albeniz ve Nihat Şenyüz olarak belirlendi.

Haber: Barış KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.