BİRLİKTE ÇALIŞMA ÇAĞRISI

BİRLİKTE ÇALIŞMA ÇAĞRISI
Uzun: “Dayanışma içinde olalım” Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Beylikdüzü Şubesi’nin (TEMAD) kahvaltılı dayanışma toplantısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, STK’ların önemine değindi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Beylikdüzü Şubesi (TEMAD) dayanışma günü düzenledi. Tüze Sitesi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda Başkan Uzun da hazır bulundu ve STK’ların yerel yönetimlerde büyük önemi olduğuna vurgu yaparak, birlikte çalışma çağrısında bulundu. TEMAD Beylikdüzü Şubesi Başkanı Hamdi Öyke, Başkan Uzun’a derneğin rozetini taktı.

STK’lar AB Fonlarından Yararlanabilir

Yerel yönetimlerin en önemli parçalarından birinin de sivil toplum kuruluşları olduğuna değinen Başkan Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Strateji Geliştirme Bürosu ile STK’ların koordineli olarak çalıştığını ve bu çalışma doğrultusunda AB fonlarından yararlanma olanaklarının sağlandığını dile getirdi. TEMAD Beylikdüzü Şubesi’ni de bu doğrultuda projelerini oluşturmaya teşvik eden Başkan Uzun, “Belediyemiz sizlerle birlikte çalışmak için her zaman hazır. Dayanışma içinde olalım. Bizler ortak yapacağımız çalışmalarla AB fonlarından yararlanarak, ülkemiz için hayırlı projeler geliştirebileceğimizden eminim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.