Bozkurt yeniden başkan

Bozkurt yeniden başkan
Bölgemizin güzide sivil toplum örgütü Avcılar Genç İş Adamları (AGİD) ilk olağan genel kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Bozkurt yeniden başkan

Bölgemizin güzide sivil toplum örgütü Avcılar Genç İş Adamları (AGİD) ilk olağan genel kurulunu dernek merkezinde gerçekleştirdi. Tek listeyle seçime giren iş adamı Mustafa Bozkurt bir kez daha dernek başkanlığına getirildi.

Yönetici arkadaşlarıma güveniyorum

Kısa sürede gerçekleştirdiği projelerle adından başarıyla söz ettiren Avcılar Genç İş Adamları Derneği Marmara Caddesi üzerinde bulunan dernek merkezinde hafta sonu ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel Kurulda tek listeyle seçime giren iş adamı Mustafa Bozkurt bir kez daha dernek başkanlığına getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Bozkurt kısa sürede İstanbul da adından söz ettiren başarılı bir sivil toplum örgütü olduklarının altını çizerken ' bunu tabi ki arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuzda kendi alanında başarılı olan birçok iş adamı var. Onlarla birlikte bundan sonra hem Avcılar'a hem de İstanbul'a layık projeler gerçekleştireceğiz. Hiç kuşkusuz bizim her zaman yanımızda olan ve her projemize destek veren Avcılar Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

Kısa süre önce kurulan Avcılar Genç İş Adamları Derneği bu süre zarfında 8 Mart Dünya Kadınlar gününde başarılı bir projeye imza atarak Pelikan Alışveriş Merkezinde karanfil dağıtmıştı. Dernek yöneticileri daha sonra ise şimdiye kadar kimsenin yapmadığı Avcılarlı ve İstanbul’lu gazileri yemekte ağırladı. Dernek ayrıca 23 Nisan da Ulusal Çocuk Bayramında çocukların yanında yer alarak onların mutluluğunu paylaşmıştı. Ayrıca Avcılar ilçesi sınırlarında, Firuzköy de bulunan antik kentin çalışmalarına sponsor olundu.

Dernek kurucuları arasında ise birçok önemli isim dikkat çekiyor. Başarılı iş adamları Nedim Sukuşu ve Erkan Dinçtürk, Garip Usta Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Gök, Ezo Türkü Evi sahibi Bülent Zeren, Ünlü Müteahhit Mehmet Çoban, Akçay Kırtasiyeleri sahibi Cem Akçay, Özsüt İşletmecisi Gönül Turan, Ata Park işletmecisi İbrahim Telli, Meleğim Anaokulu Sahibi Dilara Bayıllıoğlu, Anıl Şirketler Gurubu veliahtı Anıl Demir, Nokta Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Etyemez, Arçelik yetkili servisi ortakları Murat Parlak ve Murat Akman, Buse çiçekçilik yönetim kurulu başkanı Suat Ekici, Üçler Giyim sahibi Doğan Ergül, ünlü restaurant işletmecisi Hüseyin Ali Maden, Emlakçı Halil İbrahim Filiz gibi isimler yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.