'Burada alkol almayın'

'Burada alkol almayın'
Kadıköy'de 'Cehennem melekleri' dehşeti

Kadıköy'de motosiklet kıyafetleri giyen yaklaşık 20 kişilik bir grup, Barlar Sokağı'nın yan sokağında bir başka gruba saldırdı. Saldırıya uğradığını belirten gruptan 7 kişi yaralandı.

Saldırıya uğrayanların anlattığına göre kıyafetlerinin sırt kısmında "Hells Angels" (Cehennem Melekleri) yazısı olan gruptakiler "Burada alkol almayın" diye çıkıştıktan sonra saldırdı.


Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında Caferağa Mahallesi'nde Dr. İhsan Ünlüer Sokak'ta meydana geldi. Saldırıya uğradıklarını söyleyen gruptakilerin anlattığına göre sokakta alkol de alarak, eğlendikleri sırada motosiklet kıyafeti giymiş yaklaşık 20 kişilik bir grup, "Bir daha burada içki içmeyeceksiniz" diye çıkıştı. İki grup arasında başlayan tartışma büyüyünce kavga çıktı. İddiya göre motosiklet kıyafetli gruptaki bazı kişiler kesici alet kullandı ve 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu sırada yaralılara yardım edip, polisi aramak isteyen iki kişi de, saldırgan grup tarafından bıçaklandı. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın ikinci katında ikamet eden vatandaşlar da, saldırgan gruba müdahale etmek için binadan şişe fırlattı. Motorsiklet kıyafetleri giymiş grup üyeleri, olay yerinden kaçarken, yaralılar özel araçlarla yakındaki Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan Nezih Ayak, İnan Aruh, Sertaç Birgin, Yiğit Hadi İlde, İsmet Ozan Eras Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Semih Ergeleli Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Öncel Yüksel ise Siyami Ersek Kalp Damar ve Göğüs Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İsmet Ozan Eras ve Öncel Yüksel'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunurken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.


"SALDIRANLAR -HELLS ANGELS- YAZILI CEKET GİYİYORDU"

Olay sırasında darp edilen Nezih Ayak, grubun sokağa geldiğini ve sokakta alkol alanlara "Bundan sonra burada içmeyeceksiniz, bir daha burada olmayacaksınız" diyerek saldırdıklarını iddia ederek, "Biz de yerde yatan yaralananlara yardım etmek için koştuk. Bize de saldırdılar, orada kim var, kim yoksa dağıttılar" dedi. Ayak, sokağa gelen kişilerin, motosikletlerinin olmadığını fakat üzerilerindeki kıyafetlerden bir motosiklet grubu olduklarını anladıklarını belirterek "Kıyafetlerinin sırt kısmında Hells Angels (Cehennem Melekleri) yazıları vardı" dedi.

SOKAK SAKİNLERİ "İÇKİ İÇENLERDEN" ŞİKAYETÇİ

Sokak sakinlerinden Saime Ersay ise, her akşam içki içmek için sokağa gelenlerin olduğunu, durumu valiliğe dilekçe ile ilettiklerini, söyledi. Sokağa gelip alkol alanlardan bıktıklarını ifade eden Ersay "Şikayet etmediğimiz yer kalmadı. Her akşam aynı oluyor, buraya içkisini alan geliyor, saat 04.00'a kadar oturuyorlar" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.