Büyükçekmece'ye 7 adet anaokulu müjdesi

Büyükçekmece'ye 7 adet anaokulu müjdesi
Büyükçekmece Belediye Meclisi'nin Kasım ayı birinci oturumunda gündeme gelen, 4 mahalleye anaokulu (kreş) yapılması konusu, Hukuk Komisyonu raporu doğrultusunda oybirliğiyle kabul edilirken Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, toplam 7 anaokulun hizmete

Komisyon raporları oybirliğiyle geçti

 

Kasım ayı ikinci toplantısını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi, gündemde yer alan 4 maddeyi görüşerek karara bağladı.

Bir önceki oturumda ilgili komisyonlara havale eden gündem maddeleri, komisyon raporları doğrultusunda oylanarak oybirliğiyle mecliste kabul edildi.

Gündemin önemli maddelerinden olan ve bir önceki oturumda Hukuk Komisyonu'na havale edilen 4 mahalleye anaokulu yapılması hususu görüşülmesi sırasında konuşan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Muratçeşme mahallesi, Hünkartepe caddesinde Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkü olan araziye beşinci anaokulunun yapılacağını açıkladı.

 

Beylikdüzü'nden Büyükçekmece'ye geçti

 

Başkan Akgün, Pınartepe mahallesinde bulunan ve daha önce Beylikdüzü ilçesi sınırlarında kalan anaokulunun da, Büyükçekmece Belediyesi'ne devredildiğini açıklayarak; "1,5 yıl içinde 5 tane anaokulu yapacağız. Ayrıca hali hazırda 2 anaokulumuz daha var. Toplam 7 tane anaokulu Büyükçekmece halkının hizmetine girecek" diye konuştu.

Buna göre, Mimaroba, Sinanoba, Muratçeşme, Hürriyet ve Atatürk mahallerinde 5 tane anaokulu yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.