Büyükçekmece'ye örnek kurban satış ve kesim tesisi

Büyükçekmece'ye örnek kurban satış ve kesim tesisi
Büyükçekmece Belediyesi, Türkiye'nin en kapsamlı ve modern kurban kesim tesislerinden birini ilçeye kazandırıyor.
Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, bu yıl Çakmaklı Mahallesi'nde modern bir kurban satış ve kesim tesisini hizmete açıyor.
Çakmaklı Mahallesi'nde kuruluyor.
Eylül ayında kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının rahatlıkla ulaşabileceği ve kurban satın alıp, kesim işlemini hijyenik olarak gerçekleştireceği bir tesisi hizmete açıyor. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda Çakmaklı Mahallesi'ne yapılan kurban kesim ve satış tesisinin yapımında son aşamaya gelindi.

"Örnek bir tesis olacak"
Tesisin, Büyükçekmece'ye yakışan, Büyükçekmecelilerin daha sağlıklı ve rahat biçimde kurbanlıklarını satın alabilecekleri hijyenik ve örnek bir tesis olacağını belirten Başkan Akgün; "Yaklaşan Kurban Bayramı'nda vatandaşlarımızın çok daha rahat ve hijyenik ortamlarda hayvanlarını kesip evlerine götürmeleri için titizlikle çalışıyoruz. Çakmaklı Mahallesi'ne kurduğumuz Büyükçekmece Belediyesi  Kurban Satış ve Kesim Tesisi, Kurban Bayramı öncesinde tamamlanarak hizmete girecek. Tesisin Büyükçekmece ailemize hayırlı olmasını diler, bu vesileyle de tüm İslam aleminin Kurban Bayram'larını da kutlarım” ifadesini kullandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.