Çatalca, Demokrasi Nöbeti’nde Bir Araya Geldi

Çatalca, Demokrasi Nöbeti’nde Bir Araya Geldi
15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin demokratik yapısına darbe vurmaya çalışılmasının ardından ülkenin her yerinde meydanlarda, alanlarda vatandaşlar demokrasiye sahip çıkıyor.

26 Temmuz 2016 Salı günü Çatalca’da düzenlenen Demokrasi Nöbeti’ne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, Saadet Partisi Çatalca İlçe Başkanı Fikret Çay ve binlerce vatandaş Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu.

 

BELEDİYE PERSONELİ KORTEJ EŞLİĞİNDE CUMHURİYET MEYDANI’NA İNDİ

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve ilçe yöneticileri, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve personel ilk olarak Çatalca Belediye binasının önünde bir araya geldi. Burada Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaparak, cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan Çatalca Belediyesi personeline teşekkür etti. Ardından başta Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara olmak üzere belediye personeli ellerinde Türk Bayrakları ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Çatalca Cumhuriyet Meydanı’na geldiler.

 

Çatalca Cumhuriyet Meydanı’ndaki Demokrasi Nöbeti başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın hep birlikte okunması ile başladı. Programda Çatalca’daki siyasi partilerin ilçe başkanları birer konuşma yaptı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ı Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda karşıladı ve ardından bir konuşma yaptı.

 

CEM KARA: “ÇATALCA CUMHURİYETE DE DEMOKRASİYE DE HER ZAMAN SAHİP ÇIKMIŞTIR”

 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada “15 Temmuz akşamı hep birlikte bu vatan topraklarının birliği bütünlüğü için büyük bir demokrasi mücadelesi verildi. Demokrasi kolay kazanılmadı. İnsanlarımız demokrasi için cuntaya karşı dur dediler. Çatalca cumhuriyete de demokrasiye de her zaman sahip çıkmıştır. Yaşasın cumhuriyet, yaşasın demokrasi, yaşasın Türk milleti.” dedi. Ardından Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel bir konuşma yaptı. Kaymakam İnci Sezer Becel insanlarımız vatan sevgisiyle bayrak sevgisiyle meydanları dolduruyorlar dedi. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş bir konuşma yaptı.

KADİR TOPBAŞ: “ELLERİNİZDE BAYRAKLARLA MEYDANLARI GELİNCİK TARLASINA ÇEVİRDİNİZ”

İBB Başkanı Topbaş: “Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdunuz, ellerinizde bayraklarınızla meydanları gelincik tarlasına çevirdiniz. Devletin bekası için her şeyi bir tarafa bırakarak bir araya geldiniz. Ülkemizde 79 milyonluk bir güç olduk. Ülkemize darbe vurmak isteyenlere siz birliğiniz ile dur dediniz. Bütün dünya milletleri hayranlıkla izliyorlar. Sizin cesaretinize yüreğinizin büyüklüğüne hayranlıkla bakıyorlar.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.