Çatalca’nın enerjisini incelediler

Çatalca’nın enerjisini incelediler
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın dün uzaklardan misafirleri vardı. İsviçre Cenevre’de master eğitimleri devam eden Afganistanlı öğrenciler, Çatalca’da bulunan rüzgar tribünleri projesini araştırmak üzere Çatalca’ya geldi. Öğrenci heyeti Belediye Başk

Cem Kara’dan Çatalca ile ilgili olarak bilgi alan öğrenciler daha sonra ilçenin maketi üzerinde de Başkan Cem Kara tarafından bilgilendirildiler.

 Çatalca’da bulunan rüzgar enerjisi kullanımını incelemek üzere ilçeye gelen İsviçre’de master eğitimi gören Afganistanlı öğrenciler Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya çeşitli sorular sordular. Bu ve benzer projelere bakışını soran öğrencilere Başkan Cem Kara, “Yenilenebilir, çevreye zarar vermeyen her türlü projeyi destekliyoruz. Ama katkı sunma gibi bir şansımız yok. Genellikle bu tür projeler merkezden yapılıyor.” dedi. Yöneticilerin demokrat olması ile beraber halk katılımının da artacağını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Cem Kara, öğrencilerin soruları üzerine belediyelerin halka, halkın da belediyelere karşı olan sorumluluklarını öğrencilere aktardı. Öğrenciler de Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı çok samimi bulduklarını tercümanlarına söyleyerek Çatalca Belediyesi’nden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.