Cem Kara da o sempozyumda

Cem Kara da o sempozyumda
Yeni Toplumcu Belediyecilik Sempozyumu’na konuşmacı olarak katıldı.Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Toplumcu Belediyecilik Sempozyumu’na konuşmacı olarak katıldı.
Çankaya Belediyesi tarafından 14 – 15 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenen “Yeni Toplumcu Belediyecilik Sempozyumu” büyük bir katılımla İnşaat Mühendisleri Odası Teoman Öztürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sempozyumda, Yeni Toplumcu Belediyecilik Kavramına Farklı Açılardan Yaklaşımlar ve Arayışlar konulu forumda konuşan Belediye Başkanı Cem Kara, halktan uzak bir anlayış içinde olmadan belediye faaliyetlerinin yürütüldüğünün altını çizerek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren belediyemizin kapılarını halkımıza açtık. Randevu sistemi olmadan Çatalca halkı Belediye Başkanı ile görüşebilmektedir.

Zengin fakir, kadın erkek, genç yaşlı demeden halkımız Belediye Başkanını makamında ziyaret edebiliyor. İlk önce halkımızın ulaşabildiği bir yönetim anlayışı sergileyerek halktan kopmadan çalışıyoruz” dedi. Başkan Cem Kara asker gecelerinden, düğün nişan gibi her etkinlikte Çatalca halkının yanında olmaya gayret gösterdiğini de belirterek cenaze ve hastalık gibi kötü günlerde de Çatalca halkının yanında olduğunu söyledi. İşsizliğe karşı da önemli çalışmaların olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Cem Kara, Çatalca Belediyesi bünyesinde kurulan Kan Veri Bankası ile birlikte acil kan arandığında belediye kan veri bankası portföyünün kullanılabilirliğinden örnekler verdi.
 23 Nisan’da düzenlenen Çatalca 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali’nde yurt dışından gelen çocukların Çatalcalı aileler tarafından evlerinde misafir edildiğini de söyleyen Başkan Cem Kara, “23 Nisan’da barış ateşini Dünya çocukları ve Çatalcalı çocuklar hep birlikte yakıyor. Kardeşçe dostça beraber yemek yiyip, beraber oyun oynayan çocuklar barışın en güzel örneklerini Çatalca’da gösteriyorlar” diyerek tüm belediyeleri bu organizasyonu yapmaya davet etti.

Çankaya Kent Konseyi Başkanı Dr. Işıkhan Güler’in moderatörlüğündeki ilk oturumda Prof. Dr. Aziz Konukman, Doç. Dr. Tayfun Çınar, Yrd. Doç. Dr. Hüsniye Akıllı ve Yrd. Doç. Dr. Sonay Bayramoğlu Özuğurlu konuşmacı olurken, CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın moderatörlüğündeki ikinci oturuma Prof. Dr. Metin Özuğurlu, Doç. Dr. Mihriban Şengül, Doç. Dr. Meltem Çiçeklioğlu ve Dr. Işıkhan Güler konuşmacı olarak katıldı.

Öğleden sonra ki son oturum da ise CHP Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Seyhan Erdoğdu yönetiminde CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve EMO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kaymakçıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.