Cem Kara yatırımları denetledi

Cem Kara yatırımları denetledi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilçedeki yatırımları denetledi. İlk olarak Çatalca’nın İzzettin Mahallesi’nde yapılan Türkiye’nin ilk biyomedikal lisesinin inşaatını gezerek, yetkililerden bilgi alan Başkan Cem Kara, sonrasında İl Özel İdaresi tarafında

 Her iki okuldaki çalışmaları yerinde inceleyen ve bilgi alan Başkan Cem Kara, daha sonra Çatalca Belediyesi’nin de desteğiyle geçtiğimiz haftalarda ilçede temeli atılan Malkaralı Akif Kavuk Camii’nin de inşaatını gezdi. Yatırımları inceleyen Başkan Cem Kara’ya Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel de eşlik etti.

 Biyomedikal lise inşaatı kontrol altında

 Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara gerek Çatalca Belediyesi’nin gerekse diğer kamu kurumları veya şahıslar tarafından ilçeye kazandırılan yatırımları da yerinde inceliyor. Geçtiğimiz günlerde Çatalca Belediyesi personeli ile Çatalca Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan yatırımları da yakından takip ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ilk olarak Cumhuriyetimizin 89. yılında temeli atılan Türkiye’de bir ilk olacak biyomedikal meslek lisesinin inşaatını denetledi. İnşaatı gezerek çalışanlardan bilgi alan Başkan Cem Kara, şantiyedeki diğer inşaatları da gezdi.

 Yeni okulu da ihmal etmedi

Biyomedikal lisenin ardından sırada başka bir eğitim yuvası vardı. Başkan Cem Kara Çatalca Kaleiçi Mahallesi 6 ada 43 – 46 parsellerde İl Özel İdaresi tarafından yapılan ilkokulu da gezdi. Çalışmaların hızlandığı okul binasını yakından inceleyen Başkan Cem Kara, sonlara gelinen okul binasının içini de dolaşarak bilgi aldı.

 Cami için kimsenin endişesi olmasın

 İlçeye kazandırılan okulların yanında Başkan Cem Kara geçtiğimiz mayıs ayında temeli atılan ve hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılan cami inşaatını da gezdi. Temel atma töreninde hayırsever iş adamına “Caminin yapımıyla ilgili olarak hiçbir endişe olmasın. Bu caminin yapılması için elimizden gelen her katkıyı sunmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Cem Kara, cami inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum