CHP kürkçü dükkanına döndü

CHP kürkçü dükkanına döndü
Kısa bir zaman önce tapulu binasından çıkarak Mimarsinan Mahallesi'ne taşınan Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı eski binasına geri döndü.
Geriye dönüş kararını yönetim olarak aldıklarını belirten İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ulaşım konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti

CHP Büyükçekmece İlçe örgütü yaklaşık 3 ay önce 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de SKM olarak kullandığı Mimarsinan E-5 Üzerindeki Safir Düğün Salonu'nun da bulunduğu yere kiracı olarak taşınmıştı.

Örgüt temsilcileri tepki gösterdi

Eski ilçe binasını yeniden onaran CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı tapusu kendilerine ait olan Dizdariye Mahallesi Atatürk Caddesi Hamam İş hanında bulunan eski ilçe binasına taşındı. İlçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Yaklaşık 3 ay önce taşındıkları yeni binadan eski ilçe binasına taşınmadaki kararını yönetim olarak aldıklarını belirterek, Bu kararı örgütten gelen talepler ve ulaşım sorunu nedeniyle aldıklarını anımsattı. Bu arada CHP Büyükçekmece İlçe başkanlığının kendi tapulu yerini bırakıp yüksek bir kira karşılığı başka yere taşınması ise bazı partililerden büyük tepki almıştı. Haber:

HABER:SALİH MERT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.