CHP’den Minik Ecem’e moral

CHP’den Minik Ecem’e moral
CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu Üyeleri, dün doğuştan engelli olan Ecem Üstün’ü(11) ziyaret ederek 45 gün sonra gireceği kas ameliyatı öncesinde moral verdiler.

Doğuştan engelli olan Ecem Üstün’ü(11) 45 gün sonra gireceği kas ameliyatı öncesinde evinde ziyaret eden CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu Üyeleri moral aşıladılar. Ecem’in annesi Nebahat üstün ve babası Erdinç Üstün, CHP Engelli Komisyonu Başkanı  komisyon üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederken, yalnız olmadıklarını bilmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Baba Üstün teşekkür etti
CHP Silivri İlçe Örgütü Engelli Komisyonu Başkanı Sevgi Doğu, komisyon üyeleri Korhan Berktaş, Fadime Kaya ve Gülhan Amil’e teşekkür eden baba Üstün, “Biz engelli ailelerinin yaşadığı sıkıntılar sizlerin ve tüm kamuoyunun malumudur. Böyle zamanlarda bizlerin en çok morale ihtiyacı oluyor. Özellikle 45 gün sonra bir kas ameliyatına girecek olan minik yavrumuz Ecem’in hepimizden daha çok morale ihtiyacı var. Sizler bizi ziyaret ederek yanımızda olduğunuzu gösterdiniz. Bu bizim için mutluluk verici bir olay. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Doğu: Sizlerin yanında olmak bizler için mutluluktur
Komisyon Başkanı sevgi Doğu da, ziyarette “Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Gerek maddi gerek ise manevi olarak elimizden geldiğince destek olabilmek adına mücadele ediyoruz. Minik Ecem’in geçireceği ameliyat sonrasında sağlığına kavuşmasını diliyor, şimdiden sizlere geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.