Çiftçilere Sosyal Güvenlik Semineri

Çiftçilere Sosyal Güvenlik Semineri
Büyükçekmece Ziraat Odası tarafından ilçedeki çiftçilere Sosyal Güvenlik Uygulamaları hakkında seminer verildi.
Büyükçekmece'de ilçe çiftçilerine yönelik düzenlenen seminerde Küçükçekmece İlçe Sosyal Güvenlik Müdür Yardımcısı Hakan Türkan ve ekibi tarafından sigorta, Bağkur, Tarım Bağkuru, Emeklilik ve diğer iş ve işlemler hakkında uygulamalar anlatıldı.
Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’un ev sahipliğinde, Sosyal Güvenlik Kurumu uygulamaları ve çiftçilerin sigortalılıklarının anlatıldığı seminer Güzelce'de Mustafa Kılıç’a ait köy kahvehanesinde  gerçekleştirildi. Seminerde sigortalı olmanın önemi, Kısa ve Uzun Vadeli Sigorta Kolları, Primler, Emeklilik ve Genel Sağlık Sigortası Uygulamaları üzerinde duruldu. Seminer sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı. 
Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol’un ev sahipliği yaptığı Küçükçekmece Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı Hakan Türkan ve ekibi tarafından verilen seminer’e ilçede ziraatla uğraşan çiftçilerin yanı sıra, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Celal Babayiğit, Belediye Meclis Üyesi Hikmet Kılıç, Tepecik Anadolu Spor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar, Güzelce Spor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz, Büyükçekmece Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ömer Köseoğlu, İlker Gürbüz, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Güzelce mahalle sakinleri ve esnaflar katıldı.
Seminer sonunda Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Küçükçekmece İlçe Sosyal Güvenlik Müdür Yardımcısı Hakan Türkan’a plaket vererek şükranlarını sundu. Çiftçilere yönelik çalışmalarının devam edeceğini belirten Erol, seminere katılan tüm misafirlere teşekkür etti. Küçükçekmece İlçe SGK Müdür Yardımcısı Hakan Türkan ise Başkan Erol’a kendilerine böyle bir fırsatı verdiği için teşekkür ederken, Büyükçekmece'ye de yakında SGK geleciği müjdesini verdi. Türkan, Büyükçekmece’ye Sosyal Güvenlik Müdürlüğü kurulacağı müjdesini vererek 'Sıkıntıyı bildiğimiz için sorunu yetkili mercilere ilettik çalışmalar devam ediyor. Yıl sonu veya en geç Ocak ayında Büyükçekmece'de Sosyal Güvenlik Müdürlüğü gelecektir' dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.