Cumhuriyet’te iftar sofrası

Cumhuriyet’te iftar sofrası
Esenyurt Belediyesi Sokak iftarı programlarına hız kesmeden devam ediyor.
 Her gün, ilçenin farklı bir mahallesinde düzenlenen sokak iftarının bu seferki adresi Cumhuriyet Mahallesi, Ihlamur Parkı önü oldu.

Kadıoğlu, iftar sofralarında..

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, her zaman olduğu gibi yine vatandaş ile aynı sofrada oruç açtı. Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle birlikte dua eden Kadıoğlu, iftar sırasında vatandaşlar ile keyifli sohbetler etti.
İftar yemeğinden sonra birlik ve beraberliğin, kardeşliğin önemine değinen Başkan Necmi Kadıoğlu, “ Bugün sizinle aynı sofrada olmanın bana verdiği huzur tarifsizdir. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Şimdiden Mübarek Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Kadıoğlu, İnebolular ve Kastamonuların iftar programını ziyaret etti

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile iftar açan Başkan Kadıoğlu, sokak iftarı ardından Esenyurt Kültür Merkezinde düzenlenen İnebolular Derneğinin iftar programına eşlik etti. İnebolular ile sohbet eden ve sofralarındaki ikramlarından tadan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hız kesmeden ziyaretlere devam etti.
Esenyurt İlçe Merkezinde bulunan Kastamonulular Derneğinin( KASDER ) düzenlediği iftar sonrası çay programına da katılan Kadıoğlu, Kastamonulular ileçay sohbetinde bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.