D-100 Karayolu'nda Silivri-Selimpaşa Yönü Trafiğe Kapandı

D-100 Karayolu'nda Silivri-Selimpaşa Yönü Trafiğe Kapandı
D-100 Karayolu'nda çok sayıda aracın karıştığı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Silivri - Selimpaşa yönü trafiğe kapandı.
Olumsuz hava koşulları İstanbul'da etkili olmaya devam ediyor. D-100 Karayolu Silivri-Selimpaşa yönü, çok sayıda aracın karıştığı trafik kazası nedeniyle trafiğe kapandı.
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden karla mücadele çalışmalarına yönelik bir açıklama yapıldı.
Açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'a ilişkin uyarıları üzerine alarma geçen Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) karla mücadele ekipleri gece boyunca görev yaptı.
Anadolu ve Avrupa yakasında etkili olan kar yağışı sabaha kadar yer yer tipi şeklinde devam etti. Kar sabah saatlerinde şiddetini artırdı. Ekipler gece boyunca kar kürüme ve tuzlama çalışması yaptı.
9 BİN ÇATI UÇTU, 11 AĞAÇ DEVRİLDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış şartlarıyla mücadele ekipleri bin 28 araç, iş makinesi ve 4 bin 815 personelle ana arterlerde gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. Kar yağışı nedeniyle trafikte olumsuzluk yaşanmadı.

Gece boyunca vatandaşlara iskelelerde, hastanelerin acil servislerinde, mobil büfelerle kumanya, çorba ve çay dağıtımı yapıldı.  Çalışmalarda 4 bin ton tuz, 43 ton solüsyon kullanıldı. Fırtına nedeniyle 9 binanın çatısı uçtu, 11 ağaç devrildi.

KAR KALINLIĞI 40 CM'YE ULAŞTI

Kar kalınlığı Çatalca ve köylerinde 15-40 santimetreye ulaşırken, Hadımköy, Beylikdüzü, Başakşehir ve Esenyurt'ta 10-15 santimetre, Maslak ve Sarıyer'de 4-8 santimetre, Uğur Mumcu, Başıbüyük ve Çamlıca'da 10-15 santimetre, Sultanbeyli'de 8 santimetre, Tuzla'da 25 santimetre, Beykoz, Çekmeköy ve Sancaktepe'de 5-12 santimetre, Şile ve köylerinde 8-13 santimetre olarak ölçüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.