“Devir Teknoloji Devri”

“Devir Teknoloji Devri”
Beylikdüzü Belediyesi’nin internet sitesi www.beylikduzu.bel.tr adresi, 2012 yılında ilçe halkı tarafından en fazla tıklanan sitelerinden biri haline geldi ve siteyi 423 bin kişi ziyaret etti.
 YÜZBİNLERCE KİŞİ BEYLİKDÜZÜ’NÜ BELEDİYE SİTESİNDEN TAKİP ETTİ


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 2009 yılında göreve geldiği günden bu yana belediyenin internet sitesinde köklü değişiklikler gerçekleştirdi. Vatandaşların belediye ile olan iletişimini daha rahat ve hızlı yapabilmesi için www.beylikduzu.bel.tr web sayfasında yapılan yeniliklerle, Kent Bilgi Sistemi 360 Derece Beylikdüzü, internetten vergi ödeme sistemi, belediyenin tüm projelerinin duyurulması, istek ve şikâyetler ile haber bültenleri siteden takip edilebiliyor. Günlük yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği internet sitesi sayesinde Beylikdüzü halkı ilçesinden 7 gün 24 saat haberdar olabiliyor. 2012 yılında ise belediye sitesini tam 423 bin kişi ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi sahibi oldu. Her yaptığı toplantıda düzenli olarak güncellenen internet sitesinin önemine değinen Başkan Uzun, Beylikdüzü halkının belediyenin internet sitesini her zaman ziyaret ederek, belediye ve ilçede yapılanlarla ilgili bilgi edinmesi gerektiğine değiniyor.

“Devir Teknoloji Devri”

Başkan Uzun, göreve geldiği günden bu yana en çok üzerinde durduğu web sitesi www.beylikduzu.bel.tr’yi her ortamda tanıtıyor. Özellikle toplantılarında yanında bulundurduğu tablet bilgisayarı ile vatandaşlara hizmetleri tanıtan Başkan Uzun, herkesin siteyi incelemesini ve vatandaşları tüm sosyal paylaşım ortamlarından Beylikdüzü’nü takip etmeye çağırdı. Başkan Uzun “Devir teknoloji devri. Bizlerde teknolojinin tüm imkânlarından yararlanmayı kendimize görev biliyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmenin en güçlü yolu internet ortamı. Bizde belediyemizin web sitesinden hizmetlerimizi kesintisiz olarak yayımlıyoruz. Yaptığımız tüm projeleri, işlemleri ve haberleri sitemizi takip ederek herkes anında bulabilir” dedi.

Facebook, Twitter, Friendfeed, Linkedin ve Youtube gibi sosyal paylaşım ortamlarında da bulunarak, ilçe halkına her daim güncel bilgiler sunan Beylikdüzü Belediyesi’nin 2012 yılında 423 bin kişinin ziyaret ettiği web adresi tüm hızıyla hizmet vermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.