Dostluk Derneğinde buluştular

Dostluk Derneğinde buluştular
İstanbul Dostluk Derneği Esenyurt Şubesi, Esenyurt Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlediği kahvaltı programı ile eski çalışma arkadaşları ve kadim dostlarıyla buluştular.

Esenyurt Nikâh Salonunda düzenlenen kahvaltı programı Hz. Ebu Bekir cami İmam Hatibi Osman Ergen’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlandı. İstanbul Dostluk Derneği üyeleri kadim dostları ile eski günlerdeki çalışmalarını hatırlamak için, birbirleri ile hasbihâl ettiler.
Esenyurt Belediyesi nikâh salonunda gerçekleşen programda açılış konuşmasını tertip heyeti adına Ömer Yurt gerçekleştirdi.
Yurt “Hedefimiz ilklerden olmaktır”
Ömer Yurt “İstanbul Dostluk Derneği Esenyurt Şubesi olarak hedefimiz her zaman ilklerden olmaktır. Burada da bir ilki gerçekleştirerek toplantımızı Esenyurt’ta yapıyoruz ve ben bu duygular ile herkesi selamlayarak teşekkür ediyorum ”dedi.
Başkan Aluç “Kimsenin girmediği çamurlu sokaklara biz dostlarımızla beraberce girdik”
İstanbul Dostluk Derneği Genel Başkanı Ahmet Aluç “Bizlerin bir araya gelmesine vesile olan bu tertip heyetine ve programı nedeniyle aramızda bulunamayan, Vekili Mehmet Adıgüzel’i gönderen kıymetli Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum “dedi. Sözlerine devam eden Başkan Aluç “ Bana şuan 80’li yılları anımsattı bu topluluk, o zamanki kadim dostlarımız ile çalışmalarımızı ve o zaman ki şartlar gereği çektiğimiz fakat gurur duyduğumuz yılları hatırladım. Kimsenin girmediği çamurlu sokaklarına biz dostlarımızla beraberce girdik ve çok şükür ki o eski çalışmalarımız sayesinde bu zamanlara geldik. Ben bu kadim dostların muhabbetinin bozulmamasını Allahtan temenni ederim” dedi.
Başkan Vekili Adıgüzel “Kadıoğlu’nun selamlarını ve hoş görülerini iletmek istiyorum”
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel “ Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun bu güzel kahvaltı programına katılan ve katılamayan siz değerli kadim dostlarına selamlarını ve hoş görülerini iletmek istiyorum” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Vekili Adıgüzel “ Buradaki dostluklarınız daim olsun ve eskiden Türkiye’nin ve Esenyurt ’un gelişmesi için çalışan emek harcayan herkese teşekkür ederim. Böyle güzel bir kahvaltı programı düzenleyen İstanbul Dostluk Derneği Esenyurt Şubesi yönetimi ve çalışanları kutlarım ”dedi. 
Başkan Uzun “Dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı var Türkiye’nin de bu camiaya ihtiyacı var”
Beylikdüzü belediye başkanı Yusuf uzun “Hala bu kardeşlik ortamının devam ediyor olmasını ilk günden bu güne bu birlikteliğin Esenyurt ilçesi özelinde kurumsalmış olmasını ben anlamlı buluyorum ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Uzun “ İlk günden bu yana bu yapı içinde yer almış ama şuanda hayatta olmayan arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, birlik bozmasın bu camianın birlik beraberliğini Allah bozmasın ve o ilk gündeki heyecanımız ve samimiyet çizgisi inşallah daim ve muhafaza olsun. Bugün Dünyanın Türkiye’ye ihtiyacı var Türkiye’nin de bu camiaya ihtiyacı var. Birbirimizden güç ve kuvvet alarak ve eski arkadaşlarımızı unutmadan yola devam etmeliyiz” dedi.

 Milletvekili Nebati “ Kadim dostlarımız ile beraber olmaktan mutluluk duyuyorum”
İstanbul Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati “ Geçmişten bu güne birlikte çalıştığımız ve birlikte heyecanlar yaşadığımız çalışma arkadaşlarımızı ve kadim dostlarımız ile beraber burada olmaktan mutluluk duyuyorum “dedi. Sözlerine devam eden Milletvekili Nurettin Nebati “ İnşallah Esenyurt’ta başladığımız bu kahvaltı programına İstanbul’un tamamına da teşkil eder ve o programlarda da geçmişten bugüne çalışan çok değerli büyüklerimizi ve arkadaşlarımızı görmüş oluruz. Geçmişte yokluklar içerisinde kendisini feda etmiş dostlukları Türkiye’nin muhtelif yerlerinde görevde görmenin verdiği keyif hiçbir yerde yoktur.” dedi.
Plaketler Adıgüzel ve Yılmazdan
İstanbul Dostluk Derneği Esenyurt Şubesi, Esenyurt Belediyesi Nikâh Salonunda düzenlediği kahvaltı programında daha önceki senelerde çalışmalar yapan görevli arkadaşlara Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel ve Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.