Dünkü derbi bir can aldı!

Dünkü derbi bir can aldı!
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği derbi maçın ardından bir taraftar bıçaklandı. EYÜP’te Fenerbaçeli taraftar 20 yaşındaki Burak Yıldırım kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Yaşanan acı olaya vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinden tepki y
Olay, saat 23.00 sıralarında Edirnekapı Şehitlik Anıtı içerisinde meydana geldi. Metrobüsten indikten sonra arkadaşlarıyla birlikte evine gitmek üzere yürümeye başlayan Burak Yıldırım, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce henüz bilinmeyen bir nedenle göğsünden bıçaklandı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu aşırı kan kaybeden Yıldırım, ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burak Yıldırım hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Acı haberi alır almaz hastaneye gelen Yıldırım’ın yakınları acil önünde sinir krizi geçirerek, gözyaşlarına boğuldu.
POLİS ALARMA GEÇTİ
Olayın hemen ardından İstanbul polisi 20 yaşındaki Burak Yıldırım’ı bıçaklayarak öldüren şüpheli ya da şüphelilerin kimliğini tespit etmek için geniş çaplı çalışma başlattı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI
Fenerbahçeli genç taraftar Burak Yıldırım’ın öldürülmesinin ardından, her kesimden vatandaş yaşanan olaya sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

FENERBAHÇE’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan başsağlığı mesajında şöyle denildi:

“Taraftarımız Burak Yıldırım'ın, bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray lig maçı sonrası evine giderken, Edirnekapı Metrobüs Durağı'nda bir grup tarafından hunharca katledildiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Terörün renginin olamayacağı gerçeğiyle birlikte, bu vahim olayın dikkatle ve ısrarla takipçisi olacağımızı bildirir, Burak Yıldırım'a Allah'tan rahmet; acılı ailesine ve Camiamıza başsağlığı dileriz”

GENÇ FENERBAHÇELİLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Sarı Lacivertli kulübün etkili taraftar grupları arasında yer alan Genç Fenerbahçeliler, öldürülen Burak Yıldırım için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Burak Yıldırım kardeşimizin Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası dönüş yolunda Edirnekapı metrobüs durağı yakınlarında Galatasaray taraftarları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.