'Duyarlı vatandaş, bu kadının yüzüne tükürün'

'Duyarlı vatandaş, bu kadının yüzüne tükürün'
BURSA'da eşinin, kendisini ve 3 çocuğunu terk ettiği öfkeli koca, intikam almak için işlek caddelere afiş astı.

Afişin başlığına eşinin adını yazarak, yüzüne tükürülmesini isteyen öfkeli koca, çocuklarının fotoğraflarının altına ise 'Bu çocukların suçu ne? Çocukları rezil ettin' diye yazmış.

Osmangazi İlçesi’indeki kentin en işlek noktalarındaki duvar ve panolara asılan, üzerindeki yazılar nedeniyle öfkeli bir kocaya ait olduğu sanılan afiş çevredekilerin dikkatini çekiyor. Astığı afişle kendisini ve çocuklarını terk eden eşinden intikam almak istediği anlaşılan kimliği meçhul kişi, eşinin fotoğraflarının yanına ise 'Duyarlı vatandaş, bu kadının yüzüne tükürün. Kendisi yüzde yüz haksızdır' notunu düşmüş.

Asılan afiste kendisini terk eden eşi ile çocuklarının fotoğrafının arasına 'Evini hamile olarak terk ettin' yazan kimliği belirsiz kişi, 3 çocuğunun fotoğraflarının altına ise 'Bu çocukların suçu ne? Çocukları rezil ettin' yazmış. Eşinin kaçtığı kişiyi de kast ederek ona da seslenen kimliği belirsiz kişi, 'Keser döner sap döner, bir günde hesap döner Cengiz bey. Sizin fotoğrafınızı koymadım. Allah kimsenin başına vermesin, böyle acı göstermesin' yazarak afişini hazırlamış. Ulu Cami yakınlarındaki panoda yer alan afişlerdeki çocukların fotoğrafların vatandaşlar tarafından tanınmayacak şekilde çizildikleri görüldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.