“Eğlence engel tanımaz”

“Eğlence engel tanımaz”
Büyükçekmece Belediyesi ile İstanbul Arel Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdikleri yıl başı eğlencesi bu yılda AKM Suna Pekuysal gösteri salonunda renkli bir şekilde kutlandı.

“Eğlence engel tanımaz” sloganıyla düzenlenen eğlenceye Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı İzci derneği çocukları katılarak yeni yıl coşkusunu doya doya kutladılar. Program sonuna kadar sahneden hiç inmeyen çocuklar birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan hem söyleyip, hem oynadılar.

Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner konuşmasında, “Geçen sene olmak üzere, bu yılda yılbaşını erken kutladığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz yılbaşı eğlencemize hepiniz hoş geldiniz. İnşallah önümüzdeki yılda bu eğlencemizi daha büyük boyutlara taşıyarak, Muratçeşme parkı, engelliler evinde gerçekleştirmek istiyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Üner’in açılış konuşmasının ardından Arel üniversitesi öğrencilerine katkılarından dolayı protokol tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Programda sahne alan yerel sanatçı Gökhan Güneş, kendi albümünden seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla eğlenceye renk kattı.

Yılbaşı Eğlencesi Programına, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Reşit Oral, Bayram Ali Üner, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Atalay, Erdal Kaya, Büyükçekmece Demokrat Parti İlçe Başkanı Ömer Sert, Büyükçekmece Jimnastik Kulüp Başkanı Melek Bozkurt, Büyükçekmece Çevre Koruma ve Güzelleştirme Dernek Başkanı Dr.Erdoğan Anık, Arel Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra engelli izci grubu çocuklarının aileleri de katılarak gönüllerince eğlendiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.