Emniyet kahvaltıda buluştu

Emniyet kahvaltıda buluştu
Esenyurt Polis ve Emniyet Güçleri Geliştirme Derneği, Kültür Merkezinde yoğun katılımlı kahvaltı programı gerçekleştirdi.
Kahvaltı programına Esenyurt Polis ve Emniyet Güçleri Geliştirme Derneği başkanı Atila Yavuz ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ev sahipliği yaptı.  Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltıya, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Fuat Arı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ümit Otman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, Esenyurt Belediyesi başkan yardımcıları, Siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kurumları ve İş adamları katıldı.
Başkan Yavuz “ İstanbul’da ilk 10’dayız”
Kahvaltı ardından dernek başkanı Atila Yavuz yaptığı konuşmasında, Esenyurt en güvenilir ilçelerden ilk 10 içinde olduğunu söyledi. Yavuz “ Esenyurt Polis ve Emniyet Güçleri Geliştirme Derneği 2009 yılında kuruldu. Yarı sivil bir dernektir. İstanbul’un 39 ilçesinin içinde yer alan ve merkezde valinin başkanlık yaptığı bir tüzüğe sahip olan bu dernek, tüzük değiştirilemeyen özel bir yapıya sahiptir. Bu derneklerin özelliği, bölgelerindeki ilçe emniyet müdürlüğünün belli noktalarda lojistik desteklerini sağlamak ve emniyet müdürlüğünün acil ihtiyaçlarına cevap vermek için oluşan bir yapıdır. Bugün yapmış olduğumuz toplantıda bu yöndedir. 2009 yılında kurulan ilçe emniyet müdürlüğümüze en büyük destek Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından sağlanmıştır. Esenyurt bugünkü verilere göre İstanbul’un en güvenilir 10 ilçesinden biri konumundadır. Toplantımıza katılan tüm misafirlerimize ve Esenyurt emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Çengeloğlu “ Tam donanımlı olarak hizmet ediyoruz”
Dernek başkanı Atila Yavuz ardından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’da bir konuşma yaparak, Esenyurt’u emniyet bakımından en iyi yere getirmeye çalıştıklarını söyledi.  Çengeloğlu “ Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu başta olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğümüz kurulduğundan bu yana derneğimiz bize her türlü desteği vermeye devam ediyor. 2009’dan 2012’ye kadar düşünürsek 335 bin nüfusla ilçemiz kurulduğunda bugün 560 bin nüfusa geldik. Bu nüfus artışı ile emniyet teşkilatımızda takviye edilerek yaklaşık 500 personelimiz, 45 aracımız ve 3 hizmet binamız ile tam donanımlı olarak vatandaşlarımıza hizmet etmekteyiz. Kısa sürede hızlı gelişen ve nüfus artışının yoğun olduğu bir ilçeye ayak uydurarak ve sizlerin sayesinde en iyi yerlere getirmeye gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Sinevizyon alkış aldı
İlçe Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nun konuşması ardından “Toplum Destekli Polis Daima Yanınızda” konulu sinevizyon gösterisi ile program sona erdi.   
    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.