Emniyet'te PKK Alarmı, 81 İle Acil Koduyla Yazı Gitti

Emniyet'te PKK Alarmı, 81 İle Acil Koduyla Yazı Gitti
KCK'nın 'ateşkes bitti' açıklamasıyla birlikte EGM, 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.
KCK'nın ateşkesin sona erdiğini açıklamasıyla birlikte Emniyet harekete geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilin emniyetine "Acil" koduyla bir yazı geçerek, PKK'nın silahlı eylemlerine karşı alarma geçilmesini istedi.

İLK HEDEFLERİ İNŞAATLAR

KCK çözüm sürecinin tıkandığını belirterek; 2012 sonu başlatılan, 2013 yılı Nevruz'unda kamuoyuna duyurulan ateşkesin sona erdiğini ve ilk hedefin inşaatı süren askeri amaçlı barajlar olduğunu açıkladı.

GÜVENLİK BİRİMLERİ ALARMA GEÇTİ

Bu açıklamalarla birlikte Ardahan, Ağrı, Siirt ve Mardin'de inşaatı süren yol ve barajlara PKK terör örgütü saldırdı. Ardahan'da askerle de çatışan PKK'ın açılım sürecini hiçe sayması üzerine güvenlik birimleri alarma geçti.

EYLEM YAPABİLİRLER

Emniyet Genel Müdürlüğü'de 81 ilin emniyet müdürlüklerine "Acil" koduyla bir yazı geçti.Yazıda;"PKK terör örgütünün silahlı ve bombalı eylemlerine karşı dikkatli olunması gerektiği" bildirildi. PKK'nın son günlerde şehir ve kırsal alanda hareketlenmelerin olduğu istihbarat raporlarına da yansıdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.