Esat Başkan Çatalca’yı yasa boğdu

Esat Başkan Çatalca’yı yasa boğdu
Çatalca’da uzun yıllardır siyasette olan DP İlçe Başkanı Esat Çelik geçen gece son uykusuna yattı ve bir daha uyanamadı.

Sevecen kimliği ile Çatalca’da isim yapan Esat Çelik DP’nin cenaze merasiminde sağcısından solcusuna, eski yeni siyasetçi yüzlerce kişi kendisini son yolculuğa uğurlamak için yerini alırken, kendisi ile siyaset yolculuğu yapmış olanlar ise göz yaşlarına hakim olamadılar.

 

1950 doğumlu olan Esat Çelik alınan bilgilere göre Cuma günü Cumartesiye bağlayan gece yemeğini yedikten sonra uyumak için odasına gitti. Sabah saatlerinde çocukları kendisine seslenmesine rağmen ses vermeyince, gece uykusunda kalp krizi geçirerek vefat ettiği anlaşıldı. Daha öncesinde de kalp ameliyatı olduğu bilinen Çelik’in ölümü tüm ilçe halkını üzdü.

 

Pazar Günü Ormanlı Mahallesi Camiinde kılınan öğle namazına müteakip Ormanlı Mahallesi Mezarlığına defnedilen DP İlçe Başkanı Esat Çelik’i Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Belediye Başkanı Cem Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, Çatalca Eski Belediye Başkanları İ. Fırat Aykut ve İsmail İp, Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ahmet Rasim Yücel ile çok sayıda eski yeni siyasetçi, muhtarlar ve sevenleri yalnız bırakmayarak son yolculuğuna uğurladılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.