Esenyurtlu binler bir sofra’da…

Esenyurtlu binler bir sofra’da…
Esenyurt İnönü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Parkı önünde düzenlenen sokak iftarında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 3500 Esenyurtlu vatandaş ile birlikte orucunu açtı.
İftar programına katılan Başkan Kadıoğlu iftar sofralarındaki vatandaşları selamlayarak, çocuklar ve gençler ile sohbetetti.Eski Ramazan sofralarının yaşatıldığı sokak iftarlarına, vatandaşlar yoğun katılım sağladı. Toplu iftar programına katılan vatandaşlar, komşuluk ilişkilerini güçlendirmenin ve bir arada oruç açabilmenin keyfini yaşadılar. İnönü Mahallesi iftar programında oruçların açılması sonrasında yapılan duaya binlerce vatandaş âmin diyerek birlik, beraberlik  ve kardeşliğin bozulmaması için dualar ettiler.

Başkan Kadıoğlu, “fakir zengin ayrımı yapmadan vatandaşlarımız ile birlikteyiz”
İftar programında konuşma yaparak kardeşliğin önemine değinen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Her yıl olduğu gibi bu senede hep beraber iftar açmanın mutluluğu yaşıyoruz ”dedi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu “ Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecenizi ve ramazan bayramınızı şimdiden kutlarım ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Fakir zengin ayrımı yapmadan vatandaşlarımız ile birlikteyiz, ülkemizin her zaman ihtiyacı olan birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi ramazan ayında inşallah daha çok yükseltiriz ”dedi.
Kalplerin pası silinerek, manevi huzur yaşatıldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu İnönü Mahallesi iftar programından sonra Gaziler Parkı Ramazan etkinlik alanına geçerek,İstoç Camii İmamı Hatibi Bünyamin Topcuoğlu, İrşat Camii İmam Hatibi Sinan Özdemir ve Esenkent Camii İmam Hatibi Mustafa Çelik ‘in Kur-an ziyafetini binlerce Esenyurtlu ile dinledi. Ayrıca Esenyurt Belediyesi tiyatro ekibinin Mevlana adlı tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı. Başkan Kadıoğlu ramazan alanını dolaşarak vatandaşlar ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.