ESENYURT’TA RAMAZAN AKŞAMLARI

ESENYURT’TA RAMAZAN AKŞAMLARI
Esenyurt Belediyesi Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında, Gaziler Parkında düzenlemiş olduğu“Esenyurt ’ta Ramazan Akşamları”etkinlikleriçerçevesinde tasavvuf konserleri, şiir dinletileri, Kur’anziyafetleri, tiyatrolar, sohbetler veâşık atışmaları ile on bi
Çocukların ilgisi ve sevgisi görülmeye değerdi 

Ramazan etkinlik alanına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, etkinlik alanında vatandaşlarınve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı.  Başkan Kadıoğlu’na çocukların ilgisi ve sevgisi dikkat çekti.Âşıklar çadırını da ziyaret eden Başkan Kadıoğlu, Halk ozanıÂşıkVahit Köroğlu ve ekibinin âşıklar atışmasını izledi. Başkan Kadıoğlu,çocuklar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.
Esenyurt ‘ta Ramazan etkinlikleri kapsamında Gaziler Parkında verilen şiir dinletisinde Dursun Ali Erzincanlı sahne aldı. Seslendirdiği kaside ve naatlarıyla, Esenyurt ‘ta binlerce vatandaş ile hayatı ve tavırlarıyla ümmetine örnek olan PeygamberimizHz. Muhammed (S.A.V) Dursun Ali Erzincanlı’nın yorumları ve şiirin dili ile yâd edildi.

Erzincanlı “Hizmet Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu yürekten kutlarım” 
Tasavvuf Sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı “Böyle güzel Ramazan etkinlik alanlarını düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunan, Hizmet Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu yürekten kutlarım ve hizmetlerinin devam etmesini Allah’tan niyaz ederim “dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.