Eski 67’liler sokak kahvaltısında buluştu

Eski 67’liler sokak kahvaltısında buluştu
Esenyurt Zonguldak Eski 67’liler Derneği Sokak kahvaltısı gerçekleştirdi. Esenyurt ’ta faaliyetlerini yürüten Zonguldak Eski 67’liler Derneği, dernek merkezinin bulunduğu Esenyurt Fatih Mahallesinde Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel’inde katıldığı so

Yoğun katılım gösterilen sokak kahvaltısına, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel’in yanı sıra belediye meclis üyeleri Hüseyin Akbaş, Sezai Güntav, Esenyurt Zonguldaklılar Dernek Başkanı İsa Doruköz,  Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldırım, Dernek Başkanları, Şakacı lakaplı TV programcısı Çetin Çiftçioğlu ve çok sayıda Zonguldaklı vatandaş katıldı.
Doruköz “ Kucaklaşmak için kurduk”
Kahvaltı programında, Esenyurt Zonguldaklılar Dernek Başkanı İsa Doruköz açılış konuşması yaparak, kahvaltı programını, dernek yerlerinin yetersiz olduğu için sokakta gerçekleştirdiklerini söyledi. Doruköz “ Eski 67’liler derneği olarak Zonguldak, Karabük ve Bartınlıların kucaklaşması için bu derneği oluşturduk. Derneğimizin yeterli yeri olmadığı için farklı bir şekilde sokakta kahvaltı düzenledik. Katılım gösteren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Dernek Başkanı İsa Doruköz ardından, programa katılan Esenyurt Belediyesi meclis üyeleri Hüseyin Akbaş ve Sezai Güntav kısa birer konuşma yaparak, Zonguldaklıların sıkıntılarını dikkate alarak ilgili yerlere ulaştıracaklarını ifade ettiler.
Akdemir “ Bu bir ilk”
Meclis üyelerinin konuşmaları sonrasında, kısa süre önce kurulan Esenyurt Karadeniz Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Akdemir, “Federasyonu bölgesel milliyetçilik için değil Esenyurt’a birlik içinde hizmet etme adına kurduk ”dedi. Akdemir “ Zonguldaklılar deyince aklımıza Uzun Mehmet gelir. Zonguldaklılar bir ilke imza atarak sokak kahvaltısı düzenlediler. Bundan sonrada yapacakları etkinliklerde başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Vekili Adıgüzel “ Hava soğuk ortam sıcak”
Hasan Akdemir ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu adına Başkan Vekili Mehmet Adıgüzel yaptığı konuşmasında Başkan Kadıoğlu’nun selamını iletti. Adıgüzel “ Zonguldaklı hemşerilerimizin böyle bir sokak kahvaltısı organizasyonu güzel oldu. İftarlardan alıştığımız bu etkinlik ile Eski 67’liler Derneği tarafından bir ilke imza atıldı. Sokak kahvaltısında hava soğuk, fakat gerçekten sıcak bir ortam var. Birlik ve beraberlik içinde bir çatı altında toplanarak bu çalışmaların yapılması gereklidir. Gelecek zamanda sislerinde güzel bir yere kavuşması için Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun çalışma yapacağına inanıyoruz. Bu güzel kahvaltı programını hazırlayan dernek başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’nun katılan tüm konuklara selamını iletiyorum” dedi.
Şakacıda oradaydı
Şakacı programı ile halkı güldüren sevilen sanatçı Çetin Çiftçioğlu’ da kendisinin Zonguldaklı olduğunu söyledi. Sanatçı Çiftçioğlu, ilk defa hemşerileri ile güzel bir kahvaltı programında bir araya geldiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.
     
     
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.