Fantezi cinayetine tahrik indirimi

Fantezi cinayetine tahrik indirimi
"Sevişme görüntülerimizi erkeklere izlettirmek istiyor"
Sevişme görüntülerimizi erkeklere izlettirmek istiyor” diye suçladığı kocasını sevgilisiyle bir olup öldürmekten yargılanan Şenay Pınar, “haksız tahrik”ten yararlandı. Pınar 16 yıl, sevgilisi 25 yıl ceza aldı.

İSTANBUL Esenyurt’ta 18 Mart 2008’de meydana gelen olayda Süleyman Pınar adlı koca, eşi Şenay Pınar ve onun sevgilisi Selahattin Menek tarafından öldürülmüştü.

Pınar’ın kafasını gövdesinden ayıran zanlılar, parçaladıkları cesedi Ümraniye’de çöp kutularına atmıştı. Olayın hemen ardından Şenay Pınar ve sevgilisi Sehattin Menek tutuklanmıştı.

İddialara göre iki sevgiliyi cinayete götüren olay şöyle gelişmişti. 14 yaşındaki Süleyman Pınar ile evlenen Şenay Pınar, evliliğinin ilk yıllarından itibaren şiddet görüyordu. Hatta eşi onu başka erkeklerle birlikte olmaya zorluyordu. Bir gece Süleyman Pınar eşiyle sevişmelerini kamerayla kaydetmiş ve bu görüntüleri başkalarına seyrettirmek isteyince çift arasında kavga çıkmıştı.

Bu arada Şenay Pınar, o dönem telefonda yanlış bir numarayı aramış, karşısına çıkan Selahattin Menek ile tanışmış, aralarında duygusal ilişki başlamıştı. Genç kadın, eşiyle kavga ettiği günlerden birinde sevgilisi Menek ile cinayet planı yapmıştı. Bir gece eşi uyurken sevgilisini eve almış ve birlikte eşi Süleyman Pınar’ı öldürmüştü. Davanın karar duruşmasına çıkan iki sevgili “Çok pişmanız, böyle olmasını istemezdik” dedi. Mahkeme “ağırlaştırılmış müebbet hapis” istenen zanlılardan Şenay Pınar’ı 16 yıl 8 ay, sevgilisi Selahattin Menek’i ise 25 yıl hapis cezasına çarptırdı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.