Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor
Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile ilçe genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretmeye devam ediyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen programlar dâhilinde yapılan çalışmalarda alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollardaki parke taşları ve kaldırımlar yenileri ile değiştirilirken, farklı mahallelerde de kilit taşı tamiri, yol bakım, onarım, kaplama, yeni imar yolları açma, metruk binaların yıkımı, yağmur suyu ızgaralarının tamir ve temizliği ile cami ve okul gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarının bakım ve düzenlemesi de sürdürülüyor.

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Elbasan Mahallesi Gönül Sokak ve Gökçeali Mahallesi Ahsen Çıkmazı Sokak yolunda, İzzettin Mahallesi Taşlıpara Caddesi’nde, Kaleiçi Mahallesi Karaman Sokak yolunda malzeme serimi işlemi yapıldı. Ekipler tarafından Vezirferhatpaşa Caddesi’nin parke taşları da onarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.