Final Nükhet Duru’dan

Final Nükhet Duru’dan
Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin konserler serisi sevilen sanatçı Nükhet Duru’nun muhteşem konseriyle son bulurken, Sunay Akın’ın ‘Söz Gösterisi’ ise seyirciden büyük alkış aldı.

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde sona yaklaşıldı. Uluslararası Altınköprü Halk Dansları Yarışması’nın finalinin ardından, Nükhet Duru ile konserler serisi de son buldu. 
Büyükçekmece Bisiklet Kulübü ile Çatalca Doğal Çevre Doğa ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin Çatalca Anastasion Surları’nda başlattıkları ‘Karadeniz’den Marmara’ya Bisiklet Turu’ etkinliği tarihi Kanun Sultan Süleyman Köprüsü’nde son buldu.

Mimaroba ve Güzelce’de gösteri
Büyükçekmece’deki festival etkinlikleri Güzelce ve Mimaroba’da da sürdü. Güzelce’de konuk ülke gruplarının dans gösterileri ile başlayan program, Kadir Çebi ve Barış Müderrisoğlu konserleri ile devam etti. Mimaroba’ da ki konuk ülke gruplarının gösterileri ise Rose Marine ve Kent Plus’ da gerçekleşti. Kültür Park Kemal Sunal Amfi Tiyatro’daki etkinliklere Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Belediye Başkanı Hasan Akgün, Türkiye Halk Dansları Federasyon Başkanı ve Folklor Kurumu Başkanı Gürhan Ozanoğlu, Schalke 04 Onursal Başkanı Gerhard Rehberg, tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, tarihçi yazar Sinan Meyan katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.