Gazilerden Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür

Gazilerden Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür
Türkiye Muharip Gaziler Derneği yöneticileri, bugüne kadar yapmış oldukları desteklerden dolayı Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür plaketi verdi.

Daha önce Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a derneğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim eden Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Kendigel, şimdi de Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne, gazilere destekleri için teşekkür belgesi ve plaket verdi.

“Türkiye Şehit ve Gazilerine Çok Şey Borçlu”

Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’nin şehit ve gazilere çok şey borçlu. Şehit aileleri ve gazileri rahat ettirmek, onlara hizmet etmek hepimizin görevidir” dedi. Beylikdüzü’nde de Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un konuya çok özel bir hassasiyet gösterdiğini belirten Yeşil, kendilerinin de aynı itinayla hizmetlere devam ettiklerini ifade etti.

“Bizi Her Daim Hatırlayan Bir Belediye”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube Başkanı Ahmet Kendigel de gaziler olarak önem verdikleri ilk konunun “hatırlanmak” olduğunu belirterek, Başkan Uzun ve ekibinin gazi ve şehit aileleri ile yakından ilgilendiğini çok iyi bildiklerini ifade etti. Başkan Uzun’un gazi ve şehit ailelerine ev ziyaretleri yaptığını, belediyenin onlar için özel programlar düzenlediğini belirten Şube Başkanı Kendigel, bizleri farklı, sosyal içerikli programlara da davet ederek, onurlandırdıklarını dile getirdi. Kendigel ayrıca, muharip gaziler olarak derneklerine verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi için Başkan Uzun ve ekibine teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.