Genç girişimciler sertifikalarını aldı

Genç girişimciler sertifikalarını aldı
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın (KOSGEB) ve Esenyurt Esnaflar Derneği tarafından, esnaflık konusunda eğitim alan genç girişimcilere sertifika töreni gerçekleşti.
Esenyurt TAY Bilim Koleji konferans salonunda düzenlenen programa, eski İçişleri Bakanı veAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt ilçe Başkanı Şenay Değer, KOSGEB İstanbul Şube Müdürü Hüseyin Kılıç, Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan çok sayıda davetli ve sertifikaya hak kazanan girişimci vatandaşlar katılım sağladı.

Doğan, teşekkür etti
Esenyurt ‘ta esnaflara yönelik yapılan çalışmaların gösterildiği sinevizyon ardından Esenyurt Esnaflar Derneği Başkanı Gürsel Doğan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Doğan, Esenyurt ’ta büyük hizmet ve yatırımlar gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun esnafları yalnız bırakmadığını ve sürekli destek olduğunu ifade etti. Gürsel Doğan böyle bir çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen herkese ve programa katılan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya teşekkür etti. 

Aksu, ‘ Sadece esnafa değil her kesime destek sağlıyoruz’
TAY Bilim Koleji konferans salonunda girişimci esnaf adaylarına yönelik bir konuşma yapan eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, “ Bugün siz değerli Esenyurtlu, genç girişimcilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. KOSGEB ve Esnaflar Derneği sizlere önemli bir hizmet sunmuştur. 
Bizler sadece esnafa değil, her kesime, her birime önem veren, destek sağlayan bir yönetim anlayışındayız. Bu sebeple sizlere sertifika vermekle kalmıyor, bu eğitimle öğrendiklerinizi emeğe ve ekmeğe dönüştürmek için de gereken desteği sağlayacağız.Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun da bu kapsamdaki titiz çalışmalarını yürekten kutluyorum.
Hepinize istihdam ve girişimcilik yolunda başarılar dilerim” dedi. Abdülkadir Aksu ayrıca, sertifika alan girişimcilerin hizmete açacakları işletmeleri de ziyaret edeceğini belirtti.

Sertifikaları protokol takdim etti
Program, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer tarafından, eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikalar takdim edilip hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.