Genç İşadamlarından Ziyaret Turu

Genç İşadamlarından Ziyaret Turu
Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği (BÜYGİAD) ilçe mülki amirlerini ziyaret ederek gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk ve eğitim programlarına manevi destek istedikler.

Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ile başlayan ziyaret turu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük,Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ile devam etti.



Amaçlarının genç bireyleri özgüven sahibi, üretken insanlar haline getirmek olduğunu vurgulayan Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Kadri Cemil Yayla " Derneğimiz kuruluşunun üzerinden iki yıl geçmesine karşın İlçemizin en aktif derneklerinden biri haline gelmiştir. Düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle, lösemili çocuklara, bakıma muhtaç yaşlılara, öğrencilere ve okullara destek olduk.




Ekip Çalışması, Problem Çözme Teknikleri, Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma, Toplam Kalite Yönetimi gibi eğitimlerimizle genç işadamlarımızı eğittik. Dünyanın En Akıllı İnsanı Erdal Demirkıran konferansı ile ise Büyükçekmece'de bir ilki gerçekleştirdik. Bu çalışmaları yaparken amacımız Genç işadamlarımızı işlerinde uzman donanımlı bireyler haline getirmek bunun yanı sıra ise sosyal sorumluluk projelerine de duyarlılıklarını arttırmaktı" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.