GIDA SEKTÖRÜNÜN YENİ YÜZÜ TETPAK!

GIDA SEKTÖRÜNÜN YENİ YÜZÜ TETPAK!
Silivri’de hizmete açılan TETPAK, gıda sektörüne farklı bir yenilik getirdi. Toplantı, Düğün, Nişan, Doğum Günü gibi bir çok organizasyonda ev yapımı lezetinde tatlı ve börek çeşitleri ile hizmet veren TETPAK Gıda’da ayrıca toptan alımda yapılabilir.
Gıda sektörüne farklı bir hizmetle giren TETPAK Gıdanın sahipleri Bennan Tokdemir ve Cengiz Taşgın, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda  bir araya gelen TETPAK Yöneticileri firmanın işleyişi hakkında bilgi verdi.  Her türlü organizasyonda misafirlerinize ev yapımı lezzetinde börek ve tatlı hizmeti sunacaklarını söyleyen ilşletme sahiplerinden Bennan Tokdemir “daha ismimiz bile duyulmadan Silivri bize sahip çıktı. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 “Lezzetimizden ödün vermeyeceğiz”

Silivri’de yeni bir isim olmalarına rağmen şimdiden birçok toplantı ve özel davetler  için tercih edilen TETPAK Gıda’nın Sahiplerinden Bennan Tokdemir;  “İyi bir iş yapmak için yola çıktığınız zaman size hiçbir şey engel olamıyor. Hem yeni bir firmayız hem de gıda sektörü zor bir iş. Buna rağmen basın mensuplarımız, siyasilerimiz, muhtarlarımız, vatandaşlarımız bize sahip çıktı. Kulaktan kulağa yayıldık ve çekincelerimizi yendik. Şimdi hedefimiz kalitemizi düşürmeden, müşteri memnuniyetimizin devamlılığını sağlamak. Gıda işi zor ve meşakkatli bir iş. Bir kere tadınızı bozduğunuzda bir daha toparlayamazsınız. Biz ekibimizle özellikle bu konuya da dikkat ediyor ve hijyenden, lezzetimizden ödün vermiyoruz. Kısacası tadımızı hiç bozmayacağız. Bizlere gösterilen ilgiden dolayı Silivri halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Ev yapımı lezzetinde hizmet TETPAK’da

TEKPAK Gıda da toptan fiyatına tatlı, börek, kurabiye, içecek hizmetinin yanı sıra düşük fiyat politikalarıyla da dikkat çekiyor. Düğün, nişan, toplantı, doğum günü gibi özel günler için müşterilerine hem bol çeşit hem de ev yapımı tadında ikramlıklar sunuyor. Özellikle tereyağlı su böreği ve yine bunu yanı sıra, tulumba, baklava, şekerpare gibi tatlı çeşitleri, serpme kuru pasta çeşitleri, dilediğiniz içerecekler yine firma tarafından servis ediliyor. Organizasyondan bir gün önce siparişler veriliyor, istenilen saatte getiriliyor ve yine talep edildiği takdirde  misafirlere servis hizmeti de veriliyor.  

Haber/ Fatma Sarıbıyık

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.