Göle’nin Ağası Süleymanoğlu Oldu

Göle’nin Ağası Süleymanoğlu Oldu
Ardahan İli Göle İlçesi 18’nci Geleneksel Kaşar festivalinde, festival ağası 110 bin TL ile Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Göleli Gürbüz Süleymanoğlu oldu.
 Göle festival alanında düzenlenen programa, Ardahan milletvekilleri Orhan Atalay ve Ensar Öğüt, Göle Kaymakamı Fatih Özdemir, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu, Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, Siyasi parti ilçe başkanları, Ardahan ve Göleli iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gürbüz başkandan memleketine destek..

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu 110 bin TL bağış ile Göle Festival Ağası oldu. Süleymanoğlu ayrıca Göle Spora 5 binTL nakdi yardım, Göle Gürbüz Süleymanoğlu Parkına da 6 adet kamelya sözü verdi.

Süleymanoğlu, ‘Ağa olan millettir, bizler ise hizmetkâr’

Festivalde, protokol konuşmalarında duygu ve düşüncelerini belirten Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu “ Ağalık bizim kültürümüzde yoktur. Ağa olan millettir, bizler hizmetkârlarız. Bundan sonra Ağalık kavramını kaldıralım, bu etkinliğimizin adına Festival Sponsoru diyelim. 18’nci Göle Kaşar Festivali tüm hemşerilerimize kardeşlik, birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Program, açılış ve protokol konuşmaları ardından Ardahan ve Göleli mahalli sanatçıların konserleri ile devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.