Göle’nin Örnek Köyü açılıyor

Göle’nin Örnek Köyü açılıyor
Korkmazlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Korkmaz’ın Ardahan Göle Kaymakamı Fatih Özdemir’le birlikte Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Tellioğlu Köyü’nde başlattığı “Örnek Köy” projesi tamamlandı.

 Ardahan için bir ilk olma özelliğini taşıyan projenin açılışı, 5 Temmuz Cuma günü saat 11.00’de Tellioğlu Köy meydanında düzenlenecek bir törenle yapılacak.

 Göle Kaymakam Fatih Özdemir ve Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Ziyattin Korkmaz, dün Tellioğlu Köyü’ne giderek açılış hazırlıklarını yerinde inceledi. Daha sonra bir açıklama yapan Kaymakam Fatih Özdemir, Korkmazlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Korkmaz ve kardeşlerinin kendi köylerine yaptıkları desteğin diğer tüm Göleli işadamlarına örnek olmasını diledi. Göle halkına da seslenen Özdemir, Cuma günü yapılacak açılış için herkesi Tellioğlu’na beklediklerini söyledi.

 KAYMAKAM İSTEDİ, KORKMAZ GERİ ÇEVİRMEDİ

Bu senenin başında Esenyurt’a gelen Göle Kaymakamı Fatih Özdemir, ziyaret ettiği Korkmazlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Korkmaz’a “Örnek Köy” projesinden bahsedip destek istemişti. “Örnek Köy” projesinin Tellioğlu’ndan başlatılmasını öneren Özdemir’in bu teklifine olumlu yanıt veren Korkmaz da, Mayıs ayı başında Tellioğlu Köyü’ne giderek projenin çalışmalarını başlatmıştı.

 NE YAPILDI?

Örnek Köy Projesi kapsamında Tellioğlu Köyü’nün yolları parke taşlarıyla döşendi, yağmur suyu giderleri yapıldı. Bunların yanı sıra yaklaşık 2 bin metrekare alana sahip olan köy meydanı silbaştan yenilendi, köylülerin boş vakitlerini geçirebilecekleri kamelyalar yapıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum