Gözyaşları içinde annesine sarıldı

Gözyaşları içinde annesine sarıldı
Cep telefonunu çalarken kameraya yakalandı

 TEKİRDAĞ'ın tatil beldesi Kumbağ’daki bir marketten alışveriş yapan 46 yaşındaki N.S., tezgahın üzerinde başka bir müşteri tarafından unutulan cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan kadının 14 yaşındaki kızı, cezaevine götürülen annesine sarılıp ağladı.

Kumbağ’daki bir maketten alışveriş yaparken cep telefonunu tezgahın üzerinde unuttuğunu bir süre sonra fark eden 22 yaşındaki K.D., döndüğünde koyduğu yerde bulamadığı telefonunu market sahibine sordu. Telefonu görmediğini söyleyen market sahibi de güvenlik kameraları kayıtlarına bakarak telefonun kim tarafından alındığını öğrenebileceklerini söyledi. Kamera kayıtlarında yapılan incelemede unutulan cep telefonunun markete gelen kadın bir müşteri tarafından alındığı tespit edildi. Market sahibi, kadının yakındaki bir pansiyonda kaldığını söyleyince, telefonun sahibi de jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANNESİNE SARILDI

İhbar üzerine adının N.S. olduğu tespit edilen kadının pansiyondaki odasına giderek arama yapan jandarma ekipleri, çalınan telefonu sim kartı çıkarılmış olarak buldu. Yapılan ilk sorgulamada telefonun kendisinin olduğunu söyleyen kadın, kamera kayıtlarının gösterilmesi üzerine suçunu kabul ederek, "Evet telefonu ben aldım. Bir hata yaptım şeytana uydum pişmanım" dedi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen N.S. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. N.S.’nin kızı, tutukluluk kararını duyunca Adliye çıkışında gözyaşları içinde annesine sarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.