GÜMÜŞYAKA’DA VEKİLLİ İFTAR SOFRASI

GÜMÜŞYAKA’DA VEKİLLİ İFTAR SOFRASI
İBB’nin desteği ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen sokak iftarlarının 6.sı Gümüşyaka Mahallesinde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 1.500 vatandaşla gerçekleştirilen sokak iftarına, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Partili önceki dönem belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Karakaş, milletvekili Kaynarca ile birlikte Gümüşyaka Mahallesi esnafını da ziyaret ederek iftara davet etti.

 YALCIN VE VARDAR’DA İBB’YE TEŞEKKÜR

 AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Gümüşyaka Mahalle Başkanı Sündüz Yalçın iftar sonrası yaptığı konuşmada, Gümüşyaka mahalle sakinlerine iftara katılımlarından dolayı teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yalçın’ın ardından söz alan Gümüşyaka mahallesinden sorumlu belediye meclis üyesi Lütfü Vardar ise konuşmasında; “ Bizleri bu sofralarda buluşturan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Birçok mahallemizde olduğu gibi Gümüşyaka mahallemizde gerçekleştirdiğimiz bu iftar sofrasında mahalle sakinlerimizin bir biri ile daha iyi kaynaşmasına, birlik ve beraberliğine şahit olduk. Ben bu güzel iftar saatinde yine bizleri yalnız bırakmayan AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca hanımefendiye ve ilçe başkanımız Metin Karakaş ile birlikte bütün ilçe teşkilat mensuplarımıza da çok teşekkür ediyor. Ramazanınızın bereketli  ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 BU BAĞLAR KOPMADIKÇA DEVLETİN SIRTI YERE GELMEZ

 Gümüşyaka iftarında  söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ise, “ Gümüşyaka mahallemizde böyle manevi bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizlerin hep birlikte oturduğu bu sofralarda, din, dil, ırk, mezhep, memleket gözetmeksizin hep birlikteyiz. Hep beraberiz. Gümüşyaka mahallemizde bu manevi havayı bizlerle birlikte soluyan ve sofralarımıza gelerek bizleri onurlandıran  her kese çok teşekkür ediyorum. Bu sofraların kurulmasında katkısı emeği olan Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, İBB Belediye Başkanımıza kadar hepsinden Allah razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Bu sofralarda, bereket var, kardeşlik var. Bu sofralarda birlik var, beraberlik var, dayanışma ve kaynaşma var. Bu sofralarda bir birine sımsıkı manevi bağlarla bağlanmış bir millet var. Bu bağlar kopmadıkça devletimizin sırtı sere gelmez.” dedi

 BU GÖNÜL SOFRALARI ÇOK ÖNEMLİ

 Karakaş’ın ardından sahneye davet edilen AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise yaptığı kısa konuşmasında, “ Bu güzel iftarda bizleri buluşturan İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a çok teşekkür ediyorum. Evlerimizde belki çok daha güzel yemekler varken, bu sofraları tercih etmek ve burada birlikte oruç açmanın huzurunu ve bereketini yaşamak çok güzel bir duygu. O yüzden bu gönül sofraları çok önemli. Sadece Silivri’de, İstanbul’da, Türkiye’de değil, dualarınız, Somali’de, Suriye’de, Mısır’da ve daha bir çok Müslüman ülkelerde dua bekleyen kardeşlerimize de dua edelim diyorum ve hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.