Güngören'de cadde ortasında timsah bulundu

Güngören'de cadde ortasında timsah bulundu
GÜNGÖREN’de cadde ortasında yaklaşık 1 metre boyunda yavru timsah bulundu. Belediyeye bağlı veterinerler tarafından ön sağlık kontrolünden geçirilen ve tavuk eti yedirilen yavru timsah Darıca Hayvanat Bahçesi’ne gönderildi.

Merter’de bulunan Güneş Otel çalışanları Nadide Caddesi’nde başıboş halde dolaşan bir yavru timsah gördü. Timsahı yakalayan görevliler durumu hemen Güngören Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen belediye görevlileri ve veteriner hekim, yaklaşık 1 metre uzunluğundaki yavru timsahı alıp belediyenin hayvan barınağına götürdü. Burada tavuk etiyle beslenen ve misafir edilen yavru timsah, Darıca Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim etti.

Belediye yetkilileri, timsahın bu cadde üzerinde oturan bir kişi tarafından sokağa bırakılmış olabileceğini belirtti. Bir belediye yetkilisi, timsahın ülkemize kaçak getirilmiş olabileceğini ve bakımının zorluğu nedeniyle sahibi tarafından evden dışarı atılmış olabileceğini iddia etti.

Öte yandan yavru timsahın dişlerinin de keskin olduğu çevresinde bulunan kişilere de zarar verebilecek özellikte olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.