"Gürpınar bölgesi kabuk değiştirdi"

"Gürpınar bölgesi kabuk değiştirdi"
Her hafta Salı sabahları yapılan mahalle gezilerinde bu hafta Gürpınar’da toplanıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ekibi ile sokakları tek tek gezerken, bölgenin gün geçtikçe güzelleşip, geliştiğine dikkat çekerek, “Gürpınar Bölgesi adeta kabuk

Gürpınar’da Hz. Hamza Camii’nde sabah namazı sonrası başlanılan gezide Gürpınar Mahallesi’nin tüm sokak ve caddeleri, sahil bölümü ve ana yol dikkatle izlendi. Üç buçuk yıllık görev sürelerinde Gürpınar’da büyük işler başardıklarını dile getiren Başkan Uzun “Gürpınar’a elimizin değdiği her halinden belli oluyor. Bizimle birlikte adeta bölge kabuk değiştirdi” dedi. Beylikdüzü’nde yapılan sahil çalışmalarını dikkatle inceleyen ekip, yeni sezonda sahilin çok daha güzel bir hal alacağını, yeni yapılan piknik alanları ile birlikte bölgenin bir yaşam merkezi haline geldiğini ifade etti.

Yollar ve Sokaklar Rahatladı

Başkan Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Ayhan Başarır, Av. Ercan Ay, Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz, Gürpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Pinzaoğlu, AK Parti İlçe teşkilat üyeleri ve belediye birim müdürlerinin katıldığı gezide, özellikle Gürpınar Mahallesi’nin yollarının güzelliği dikkat çekti. Yeni yapılan düzenlemelerle yol ve kaldırımların çok daha güzel ve rahat bir hale geldiğini dile getiren Başkan Uzun, “Her noktadan görülüyor ki biz bölgede oldukça verimli çalışmışız. Eksiklerimiz elbette var; ancak bunları da gün geçtikçe çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Eksikler Hızla Tamamlanacak”

Gezinin sonunda Gürpınar Çorba Evi’nde değerlendirme toplantısı yapıldı. Mercimek çorbalarını içen ekip, 3 ay sonra yeniden Gürpınar’da gerçekleştirilecek olan geziye kadar eksiklerin tamamen bitirileceğini Başkan Uzun’a ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.