GÜRPINAR SAHİLİ’NE KONFORLU PİKNİK ALANLARI

GÜRPINAR SAHİLİ’NE KONFORLU PİKNİK ALANLARI
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gürpınar Sahili’nde köklü değişiklikler yapıyor.
 4 ayrı sıcak ve soğuk piknik alanları oluşturan ekipler, sıcak piknik alanında 80 adet üstü açık ve kapalı; soğuk piknik alanında ise 24 adet üstü açık ve kapalı piknik masalarını da sahile kazandırdı. Ayrıca piknik alanlarının içine vatandaşların rahatlıkla mangal keyfi yapabilecekleri mangal üniteleri de yerleştirdi.
Gürpınar Sahili’nin bu yaz çehresi bambaşka bir güzelliğe büründü. Vatandaşların huzurlu ve neşeli bir yaz geçirmeleri için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Sahili’nde birçok yenilik yaptı. Belediye ekipleri, denize karşı havadar bir şekilde piknik olanağı sunan donanımları sahile kazandırdı.  

Denize Karşı Mangal Keyfi…

4 ayrı sıcak ve soğuk piknik alanları oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak piknik alanında 80 adet üstü açık ve kapalı, soğuk piknik alanında ise 24 adet üstü açık ve kapalı piknik masaları konuldu. Yine piknik alanı içerisine 12 adet 250 kişi kullanım kapasiteli çoklu mangal üniteleri ve özel tasarım 1 adet 6’lı, 2 adet 3’lü çeşme montajı yapıldı. Söz konusu sahil alanında ayrıca sıcak ve soğuk piknik alanlarının ayrımı uyarı levhaları ile tanımlandı. Macera parkı yapımı gerçekleştirilerek çocuklar için daha aktif ve sosyal oyun alanları oluşturuldu.
Bisiklet Durağı da Var

Sahilin vazgeçilmez sporu olan beach voleybolu müsabakalarını seyretmek için saha yapımı da tamamlandı. Gürpınar Mahallesi Sahili’nin giriş ve çıkış noktalarında bisiklet kullanımını sağlamak amaçlı 300 bisiklet kapasiteli bisiklet durağı yapıldı. Çocuklar için değil yetişkin ve ebeveynlerin de gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir alan haline geldi. Aynı zamanda peyzaj düzenlemesi yapılan Gürpınar Sahilde çim tepeleri yapımına başlanmış olup 2015 yılı sonuna kadar tamamlanması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum