Gürpınar sahiline yüzen iskele yapıldı

Gürpınar sahiline yüzen iskele yapıldı
Beylikdüzü sahillerini güzelleştiren ve geliştiren çalışmalarıyla ön plana çıkan Beylikdüzü Belediyesi, sahil uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Gürpınar Sahili’nde denize üç adet yüzen iskele monte edildi.
İlk olarak 2012 yılında Gürpınar Sahili’ne kazandırılan üç adet yüzen iskele bakımları yapıldıktan sonra bu yılda Gürpınar Sahili’ne Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından denize monte edildi. Yeni özellikleri ile değişik şekillerde olan iskeleler, farklı dalış olanaklarına imkan sunacak. Bilhassa çocuklar ve gençler tarafından büyük ilgi gösterilen yüzen iskelelerin sayıları artırılarak sahile gelen halkın daha rahat eğlenmeleri sağlanıyor.
Sahil Günden Güne Güzelleşiyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü sahillerimiz özellikle yaz aylarında cıvıl cıvıl bir hal alıyor. Genci yaşlısı herkes denizden faydalanıyor. Gördüğünüz gibi Gürpınar Sahili günden güne güzelleşiyor. Bizim amacımız sunduğumuz hizmetleri daha da genişletmek. Yüzen iskelelerimiz sayesinde vatandaşlarımız denizin keyfini çıkaracak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.