HAKAN ŞÜKÜR BEYLİKDÜZÜ’NDEYDİ

HAKAN ŞÜKÜR BEYLİKDÜZÜ’NDEYDİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın tanışma yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Beylikdüzü’nü ziyaret etti. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şükür’e ilgi oldukça yoğundu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile ilçe halkını selamlayan Milletvekili Şükür, vatandaşlarla sohbet etti.

“Ziyaretlerimiz Daha da Sıklaşacak”

Beyliküdüzü Koordinatörlüğü’ne atanan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nın Bayece Restoran’da düzenlediği tanışma yemeğine de katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nın hazır bulunduğu yemekte bir konuşma yapan Başkan Uzun, Milletvekili Şükür’ün Beylikdüzü’nün Ankara’daki en büyük temsilcisi olacağını, ilçedeki eksiklikleri birlikte gidereceklerini dile getirdi. Milletvekili Şükür tanışma yemeğinin kar muhalefeti nedeniyle gecikmeli olduğunu, ancak bundan böyle daha sık bir araya gelerek, Beylikdüzü’nü daha güzel günlere götürmek için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı. Ziyaret kapsamında ilçe genelinde esnaf ziyareti de gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.